Kenny Iwamasa, asistentul lui Matthew Perry, i-a injectat starului „Friends” ketamina care l-a ucis

Kenny Iwamasa, asistentul lui Matthew Perry, i-a injectat starului „Friends” ketamina care l-a ucis

Procurorii au anunțat joi că asistentul lui Matthew Perry a pledat vinovat pentru că i-a administrat regretatului star din Friends ketamina care i-a provocat moartea.

Matthew Perry și Kenny Iwamasa FOTO: X Josiah Williams

Matthew Perry și Kenny Iwamasa FOTO: X Josiah Williams

Iwamasa riscă acum până la 15 ani de închisoare, în urma unei arestări care a dus, de asemenea, la acuzarea altor patru inculpați, inclusiv a unui medic din Los Angeles care i-a furnizat medicamentul mortal lui Perry, scrie dailymail.co.uk.

În noiembrie anul trecut, DailyMail.com a dezvăluit că Iwamasa a locuit cu Perry și a lucrat ca asistent al acestuia până la moartea sa.

Departamentul de Justiție a declarat că Iwamasa i-a injectat ketamină lui Perry în ziua în care acesta a murit, pe 28 octombrie 2023.

Procurorii din California au anunțat joi că Iwamasa, în vârstă de 59 de ani, din Toluca Lake, a pledat vinovat la 7 august la o acuzație de conspirație pentru distribuirea de ketamină cauzatoare de moarte.

Asistentul „a recunoscut că l-a injectat în mod repetat pe Perry cu ketamină fără pregătire medicală, inclusiv că a efectuat mai multe injecții asupra lui Perry pe 28 octombrie 2023 - ziua în care Perry a murit”, a precizat DoJ.

De asemenea, i-au acuzat pe Jasveen Sangha, 41 de ani, pe care au etichetat-o drept „Regina Ketaminei” din North Hollywood, Salvador Plasencia, 42 de ani, medic din Santa Monica, Eric Fleming, 54 de ani, din Hawthorne, și Dr. Mark Chavez, 54 de ani, din San Diego.

Poliția a obținut mesaje text între cei doi medici care plănuiau să îi vândă ketamină lui Perry, spunând: „Mă întreb cât de mult va plăti idiotul ăsta” și „Să aflăm”.

Plasencia este acuzat de conspirație pentru distribuirea de ketamină.

Sangha, care are dublă cetățenie, britanică și americană, este acuzat de o serie de infracțiuni, inclusiv o acuzație de întreținere a unui local în care se consumă droguri, o acuzație de posesie cu intenția de a distribui metamfetamină, o acuzație de posesie cu intenția de a distribui ketamină și șapte acuzații de distribuție de ketamină, precum și două acuzații de alterare și falsificare a documentelor sau înregistrărilor legate de ancheta federală.

Fleming a recunoscut că a distribuit ketamina care l-a ucis pe Perry și a pledat vinovat, la 8 august, la o acuzație de conspirație în vederea distribuirii de ketamină și la o acuzație de distribuire de ketamină soldată cu deces.

Fleming a recunoscut că a primit 25 de fiole de ketamină de la Sangha și i le-a dat asistentului Iwamasa cu patru zile înainte de moartea lui Perry.

Procurorii au declarat că doctorul Chavez a fost de acord să pledeze vinovat la o acuzație de conspirație în vederea distribuirii de ketamină, recunoscând că i-a vândut medicamentul lui Plasencia și că s-a aprovizionat cu acesta „făcând declarații false unui distribuitor angro de ketamină și prezentând o rețetă frauduloasă în numele unui fost pacient, fără știrea sau consimțământul acestuia”.

Perry a locuit într-o casă din Beverly Hills cu Iwamasa până cu doar câteva săptămâni înainte de moartea sa prematură.

Potrivit unor surse apropiate starului, el este cel care a descoperit trupul neînsuflețit al lui Perry în cada cu hidromasaj a casei sale recent renovate, pe 28 octombrie.

Actorul închiriase de mai bine de un an o casă cu trei dormitoare pe deal, cu vedere la Beverly Hills și la ocean, pentru 49.000 de dolari pe lună, în timp ce casa sa de 6 milioane de dolari din Pacific Palisades era în renovare.

Acesta locuia împreună cu Iwamasa, o asistentă executivă care l-a ajutat pe Perry să-și gestioneze afacerile timp de mai bine de 25 de ani.

Proprietarul casei, John Malakzad, a identificat-o pe Iwamasa ca fiind „o persoană care locuiește cu Perry și îl monitorizează”.

Iwamasa a fost fotografiată conducându-l pe Perry, în vârstă de 54 de ani, prin Los Angeles pentru comisioane și ieșind dimineața din casa din Beverly Hills, au dezvăluit fotografii obținute în exclusivitate de DailyMail.com.

În calitate de asistentă personală, Iwamasa ar fi fost cea care i-a găsit cadavrul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Deja a început” / Irina Columbeanu a stârnit revoltă pe rețelele de socializare după ce s-a filmat în camera de hotel

2 VIDEO Ce se întâmplă? / O companie întreagă a armatei ruse s-a predat în Kursk. Ucrainenii spun că n-au luat atâția prizonieri într-o singură zi de la î…

3 Răsturnări misterioase de situație în Rusia! / Frica de trădare îl poate face pe Putin să resusciteze KGB. Șef al spionajului rus, bănuit ca s-ar întoar…

4 Cine-i învârte cheița lui Căcărău? / Înainte să-i fie pusă nevasta pe listă, Antonescu îl lăuda pe Nicolae Ciucă, acum îl atacă în termeni duri și cere …

5 Momentul când nici o doză dublă de viagra nu te ajută...