Kanye West, acuzat de hărțuire sexuală de o fostă asistentă

Kanye West, acuzat de hărțuire sexuală de o fostă asistentă

Cunoscutul rapper Kanye West a ajuns din nou în atenția presei. El a fost acționat în judecată pentru hărțuire sexuală, încălcarea contractului și concediere abuzivă de către o femeie care i-a fost asistentă timp de doi ani, conform BBC.

Kanye West

Kanye West a fost dat în judecată de o fostă asistentă personală. FOTO Profimedia (Arhivă)

Lauren Pisciotta afirmă că vedeta i-a trimis mesaje obscene și că s-a masturbat timp ce vorbea cu ea la telefon, conform presei americane.

Femeia susține că și-a pierdut locul de muncă în anul 2022 , iar compensația în valoare de 3 milioane de dolari nu a fost niciodată plătită. Sursa citată l-a contactat pe avocatul rapperului pentru a răspunde acuzațiilor, însă nu a primit deocamdată un răspuns.

Acțiunea în instanță a fost anunțată de TMZ și confirmată ulterior de Rolling Stone, The Wrap și US Weekly.

Conform documentelor depuse luni, femeia își câștiga existența în anul 2021 din OnlyFans, atunci când l-a întâlnit pe Kanye West.

Ea susține că rapperul a angajat-o pentru a lucra la realizarea primei colecții Yeezy pentru femei. Ulterior,acesta a decis să-i ofere rolul de asistentă personală, cu un salariu anual de 1 milion de dolari. Însă, Pisciotta trebuia să fie disponibilă „24/7”. Ea a declarat că a acceptat condițiile.

Ba mai mult, se pare că West a fost la început de acord ca femeia să creeze conținut pe platforma OnlyFans. Totuși, în anul 2022, el i-a cerut acesteia să-și șteargă contul în schimbul sumei de un milion de dolari.

După ce și-a închis contul, ea ar fi fost bombardată cu mesaje obscene din partea lui West, inclusiv videoclipuri cu conținut pornografic.

De asemenea, Pisciotta susține că acesta s-a masturbat în timp ce vorbea cu ea la telefon și că, la un moment dat, s-a satisfăcut în fața ei după ce a „prins-o” într-o cameră privată din avionul său.

În preajma lunii septembrie 2022, ea a devenit șefă de personal pentru diversele companii ale acestuia, însă a fost concediată brusc la scurt timp după aceea, susține ea. Se presupune că compensația de concediere nu i-a fost plătită niciodată.

Pe lângă hărțuirea sexuală, încălcarea contractului și concedierea abuzivă, Pisciotta a acționat în judecată și companiile Yeezy pentru fraudă, salarii neplătite și provocarea intenționată de stres emoțional.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii