Jurnaliștii olandezi ne jignesc înainte de meciul de la Euro 2024. Reportaj cu „căpșunarii români” din Țările de Jos

Jurnaliștii olandezi ne jignesc înainte de meciul de la Euro 2024. Reportaj cu „căpșunarii români” din Țările de Jos

Jurnaliștii de la publicație Algemeen Dagblad au făcut un reportaj cu doi români plecați la cules de căpșuni în Olanda.

În Olanda lucrează foarte mulți români FOTO: arhivă

În Olanda lucrează foarte mulți români FOTO: arhivă

Jurnaliștii din Olanda se dau în stambă în ziua meciului cu România. Ei au mers pe o plantație de căpșuni, unde au vorbit cu doi români care au declarat că jucătorii lui Edward Iordănescu vor învinge selecționata din Țările de Jos.

„Acum între căpșuni, marți seara în fața televizorului. În ceea ce-i privește pe Bogdan Mititelu și pe Florin Pop, soarta partidei este deja decisă: Îmi pare rău pentru voi, dar Olanda câștigă!”, au scris jurnaliștii olandezi, potrivit digisport.ro.

Florin (36 de ani) și Bogdan (29 de ani) doi lucrători români din Rijsbergen, avertizează: „Nu ne subestimați! În final, ne vom califica la penalty-uri”, au scris cei de la ad.nl .

Jurnaliștii olandezi de la Algemeen Dagblad au scris că naționala condusă de Ronald Koeman „are totul de pierdut" și au numit România o "echipă mediocră a Europei".

„Echipa Olandei are totul de pierdut în optimile de finală. Pentru Ronald Koeman, postul său, dar și imaginea sa sunt în joc. Un așa-numit program favorabil se întrezărește pentru naționala noastră la acest Campionat European, dar tocmai din acest motiv Olanda are totul de pierdut în această seară, împotriva României, o echipă mediocră a Europei.

Asta se aplică și în cazul selecționerului echipei naționale, Ronald Koeman, care își joacă viitorul în această seară. Totul va trebui să fie făcut mai bine decât săptămâna trecută, în meciul cu Austria. Și dacă vom fi la fel de norocoși ca și în 1988, cu siguranță vom câștiga.", scrie celebra publicație ad.nl .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii