Jose Mourinho, acord surprinzător cu noua echipă. I-a refuzat pe arabi și a ales, după negocierile de la București

Jose Mourinho, acord surprinzător cu noua echipă. I-a refuzat pe arabi și a ales, după negocierile de la București

Jose Mourinho a fost în urmă cu o săptămână la București, unde a pregătit echipa Stelelor lumii la meciul adio al „Generației de Aur”. Antrenorul a negociat cu turcii de la Fenerbahce și cu reprezentanții nou-promovatei în prima ligă din Arabia Saudită, Al-Qadsiah, care și-au trimis emisarii în capitala României.

Jose Mourinho a lucrat la AS Roma până în luna ianuarie. Foto Getty images

Jose Mourinho a lucrat la AS Roma până în luna ianuarie. Foto Getty images

Potrivit lui Fabrizio Romano, jurnalist specializat în transferuri, Jose Mourinho (61 de ani) a ales echipa pe care o va pregăti în sezonul următor: Fenerbahce, una dintre cele mai importante formații din Turcia. Portughezul nu a mai antrenat din ianuarie , atunci când a fost demis de cei de la AS Roma, echipă cu care a câștigat UEFA Conference League.

Are în plamares două trofee în Liga Campionilor

Conform lui Romano, ”The special one” a ajuns la un acord verbal cu gruparea turcă, urmând să semneze un contract valabil până în iunie 2026, cu drept de prelungire pentru un sezon. Până atunci, Jose Mourinho va fi analistul celor de la TNT Sports la finala de mâine a Ligii Campionilor dintre Dortmund și Real Madrid, alături de alte legende ale fotbalului britanic, Rio Ferdinand, Owen Hargreaves și Steve McManaman.

Fenerbahce a terminat sezonul pe locul doi și va juca în preliminariile Ligii Campionilor, iar misiunea noului antrenor al echipei e să o ducă pe Fenerbahce în grupe. Jose Mourinho este unul dintre cei mai titrați antrenori din istoria fotbalului. În cariera sa, lusitanul a cucerit nu mai puțin de 26 de trofee, printre care două UEFA Champions League, cu Porto și Inter Milano.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii