JO 2020 - Tenis: Monica Niculescu şi Raluca Olaru au pierdut în optimi la dublu

JO 2020 - Tenis: Monica Niculescu şi Raluca Olaru au pierdut în optimi la dublu

Perechea română Monica Niculescu/Raluca Olaru a fost învinsă de cuplul australian Ellen Perez/Samantha Stosur cu 7-6 (3), 7-5, luni, în optimile de finală ale probei feminine de dublu, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Perez şi Stosur s-au impus în Ariake Tennis Park după exact două ore de joc.

Româncele au făcut un prim set foarte bun, au condus cu 5-1, dar au ratat şapte mingi de set (două la 5-3, cinci la 6-5), înclinându-se în tiebreak cu 3-7.

Actul secund a fost echilibrat, dar australiencele au reuşit un break la 5-5 şi au încheiat disputa la a patra minge de meci.

România a rămas fără reprezentante la tenis, după ce Mihaela Buzărnescu a fost învinsă luni de Marketa Vondrousova (Cehia), în turul al doilea la simplu, cu 6-1, 6-2.

La ediţia trecută a Jocurilor Olimpice, tenisul aducea o medalie de argint României, la dublu masculin, prin Horia Tecău şi Florin Mergea.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Adrian Dădârlat)


populare
astăzi

1 LIVE Referendumul pentru integrarea europeană și modificarea Constituției Republicii Moldova a trecut! / Maia Sandu conduce cu 42% în primul tur al prez…

2 Ce poveste ascundea sicriul de zinc descoperit în București în primăvară

3 Un nou fenomen / „Damele de control” care testează loialitatea bărbaților. Femeile sunt plătite de cliente care vor să vadă dacă partenerii le înșală

4 „Probabil aţi văzut deja ce s-a întâmplat în România” / Mesajele subversive ale pionilor Moscovei care caută sabotori în Europa

5 Surpriză de proporții! / Un expert în rachete nord-coreean a ajutat armata Rusiei să-şi sincronizeze atacurile