Jennifer Aniston confirmă cele mai bizare zvonuri despre ea. Ce tratamente faciale face vedeta

Jennifer Aniston confirmă cele mai bizare zvonuri despre ea. Ce tratamente faciale face vedeta

Jennifer Aniston a confirmat recent că face tratamente faciale cu spermă de somon și că păstrează cenușa terapeutului ei într-o pungă zip-loc, în timp ce a negat alte speculații.

Jennifer Aniston a confirmat cele mai bizare zvonuri despre ea FOTO Arhivă

Jennifer Aniston a confirmat cele mai bizare zvonuri despre ea FOTO Arhivă

Jennifer Aniston a abordat mai multe zvonuri despre ea în timpul apariției sale la emisiunea lui Jimmy Kimmel. Vedeta din „Friends”, în vârstă de 55 de ani, a clarificat zvonurile într-un joc amuzant de tip „adevărat sau fals” cu gazda emisiunii, scrie Daily Mail.

Printre acestea s-a numărat și faptul că a urmat un „tratament facial cu spermă de somon” și un zvon conform căruia are „o pungă zip-loc” cu cenușa terapeutului său decedat – ambele fiind adevărate.

Anul trecut, Aniston a declarat că avea îndoieli cu privire la eficacitatea ingredientului unic al tratamentului, spunând pentru The Wall Street Journal: „În primul rând, am spus, 'Serios? Cum obții spermă de somon?'”

Actrița a recunoscut că nu a simțit că tratamentul facial ar fi îmbunătățit aspectul pielii sale.

Sperma de somon a fost apreciată ca următorul ingredient de top din industria frumuseții coreene. Este oferită în prezent în spa-uri medicale, promițând creșterea regenerării celulare, producerea de mai mult colagen și îmbunătățirea pigmentării și inflamației.

Păstrează cenușa terapeutului ei

În altă parte a emisiunii, Jimmy a întrebat despre terapeutul său decedat: „Ai o pungă zip-loc cu cenușa terapeutului tău decedat? Asta e puțin adevărat, nu?”

„E puțin adevărat. O să par că am nevoie de un terapeut după asta,” a răspuns ea.

El a replicat: „Se pare că ai nevoie de unul oricum.”

Aniston a vorbit anterior despre cenușa terapeutului său într-un interviu din 2012 pentru GQ, explicând: „Am cenușa terapeutului meu într-o pungă. Mă vedea ca pe o fiică, iar eu o vedeam ca pe o mamă. Am fost la înmormântarea ei. Au împărțit-o în pungi zip-loc mici pe care le-au oferit ca suveniruri.”