Isterie în Turcia: Jose Mourinho, primit ca un împărat la Istanbul, de 45.000 de spectatori VIDEO

Isterie în Turcia: Jose Mourinho, primit ca un împărat la Istanbul, de 45.000 de spectatori VIDEO

Jose Mourinho a fost convins să preia pe Fenerbahce cu un salariu enorm, de 10 milioane de euro pe sezon, bașkanii punându-i la dispoziție un buget de 100 de milioane de euro pentru transferuri. Portughezul a fost prezentat duminică seară la Istanbul, 45.000 de fani așteptându-l și creând o atmosferă senzațională pe stadionul echipei turce.

După ce a intrat pe teren escortat de mai mulți agenți de securitate, Jose Mourinho a urcat în tribune alături de fani, purtând o eșarfă cu însemnele clubului la gât. El și-a făcut selfieuri cu cei prezenți pe stadion, apoi a ținut un discurs în fața fanilor, promițându-le că va fi parte din familia Fener.

"În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru dragostea cu care m-ați primit. Am simțit dragoste din primul moment în care a apărut posibilitatea de a ajunge la Fenerbahce. În mod normal, un antrenor este iubit după victorii.

Jose Mourinho, primit într-o atmosferă incendiară la Istanbul. Foto X

Jose Mourinho, primit într-o atmosferă incendiară la Istanbul. Foto X

În acest caz, simt dragostea voastră înainte de obținerea victoriilor, iar asta reprezintă o responsabilitate uriașă pentru bine. Vă promit că din acest moment fac parte din familia voastră. Fotbalul este pasiune și nu există un loc mai bun pentru a simți această pasiune. Din momentul în care m-am întâlnit cu președintele, am știut că vreau să fiu aici", a declarat Mourinho.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii