Ion Țiriac, internat în spital la Viena

Ion Țiriac, internat în spital la Viena

Ion Țiriac este internat în spital, la Viena! Miliardarul român a acuzat probleme de sănătate și a ales să plece din țară, pentru a se trata.

Ion Ţiriac era aşteptat în calitate de invitat, astăzi, 9 octombrie, la un eveniment al Fundaţiei Metropolis, dar l-a ratat din cauza problemelor de sănătate.

Miliardarul român s-ar afla în prezent internat într-un spital din Viena, Austria, din cauza unor probleme de sănătate, conform as.ro .

Starea sa de sănătate nu este gravă, iar acesta a început să se simtă mai bine în ultima perioadă, informează sursa citate.

Potrivit surselor AntenaSport, Ion Țiriac este internat într-un spital din Viena, capitala Austriei. Starea sa de sănătate nu este una gravă, îmbunătățindu-se în ultima perioadă.

În trecut, Ion Țiriac a mai fost internat timp de 8 zile, atunci când a fost infectat cu Covid-19. La momentul respectiv, miliardarul român a stat internat 8 zile, într-o clinică din Germania.

„Am avut Covid, am fost unul dintre primii. Am luat în Statele Unite. N-am știut că l-am avut, n-am știut că îl port în spate. Imediat feciorul meu cel mare m-a adus în Europa. A trebuit să mă țină în spital opt zile, nu știu de ce. Dar nu în România, în Germania. Apoi m-am săturat și am venit acasă.

E adevărat că am mai stat aproape o lună pe un teren de vânătoare, fără să fac nimic. În fiecare zi vânam de acolo, pentru că sătenii erau cam înghesuiți cu carnea”, spunea Ion Țiriac, la momentul respectiv.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor să ajungă. Nu e nimic acolo. E pustiu. Întoarceți-vă la lucrurile simple”

2 Când candidezi doar la prostie, nu la președinție...

3 VIDEO O simplă povestioară din Ucraina...

4 Așa o fi?

5 Fosta judecătoare de la CCR Simona-Maya Teodoroiu a murit la doar 55 de ani