Iohannis, sarcastic cu un diplomat care i-a deranjat discursul: „Complicat cu telefoanele, domnu’ ambasador” VIDEO

Iohannis, sarcastic cu un diplomat care i-a deranjat discursul: „Complicat cu telefoanele, domnu’ ambasador” VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a fost vizibil deranjat de telefonul unui ambasador care a sunat în timp ce ținea un discurs la evenimentul de primire a șefilor de misiuni, a șefilor oficiilor consulare și a directorilor Institutului Cultural România, cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomației Române.

Președintele Klaus Iohannis FOTO: Președinția României

Președintele Klaus Iohannis FOTO: Președinția României

Incidentul a avut la ceremonia de primire a șefilor de misiuni diplomatice, a șefilor oficiilor consulare și a directorilor Institutelor culturale românești cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomației Române.

Președintele Klaus Iohannis a mustrat un diplomat, după ce acestuia i-a sunat telefonul de două ori, chiar în timp ce șeful statului era în mijlocul unui discurs.

Dacă prima dată a părut că trece peste moment, când telefonul a sunat din nou Iohannis a făcut o pauză și s-a adresat persoanei căreia îi suna telefonul: „Complicat cu telefoanele, domnu’ ambasador” (minutul 3.50 în video) a spus acesta, iar apoi și-a continuat discursul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii