Ioan Becali nu a mai rezistat și a rupt colaborarea cu un fotbalist român cu „fițe”, crescut de Gică Hagi

Ioan Becali nu a mai rezistat și a rupt colaborarea cu un fotbalist român cu „fițe”, crescut de Gică Hagi

Alexi Pitu, jucător crescut de Gică Hagi la academia sa, se anunța o speranță a fotbalistului românesc, mai ales după ce a fost cumpărat de Bordeaux de la Farul pentru două milioane de euro. Numai că jucătorul, impresariat de frații Becali, nu s-a impus în Franța și, mai mult, a rămas fără echipă după ce clubul girondin a intrat în faliment.

Ioan Becali nu vrea să mai audă de Alexi Pitu. Captură TV

Ioan Becali nu vrea să mai audă de Alexi Pitu. Captură TV

Alxi Pitu a refuzat mai multe oferte venite pe numele său, astfel că Ioan Becali a anunțat că a renunțat să-l mai reprezinte pe jucător. Mai ales că unul dintre cluburile care l-au dorit pe jucător i-a oferit un salariu similar cu cel avut la ultima sa formație, Bordeaux.

„Nu știm despre oferta celor de la CFR Cluj, pentru că noi, practic, am reziliat contractul cu Alexi Pitu. Nu mai aparține de noi, după ce, în vara aceasta, a refuzat niște oferte, în care putea să joace, cu un salariu ca la Bordeaux. Și noi, cu fotbaliștii care nu vor să continue profesia lor, terminăm. E o decizie a noastră. Puteți vorbi cu el, cu taică-su… dar nu cu noi. Îi doresc tot binele din lume, dar noi nu putem să vorbim pentru el”, a declarat Giovani Becali, pentru ProSport.

Alexi Pitu vrea neapărat să joace în străinătate

În ianuarie 2023, Alexi Pitu era transferat , de Bordeaux, de la Farul Constanța, în schimbul sumei de două milioane de euro. Numai că, în această vară, jucătorul, în vârstă de 22 de ani, a rămas liber de contract, după ce clubul francez a dat faliment. S-au vehiculat mai multe echipe care l-ar dori pe Pitu, printre care Olimpia Ljubljana, CFR Cluj și Farul, însă, într-un final, nicio mutare nu s-a concretizat, astfel că jucătorul se antrenează cu juniorii clubului de la malul mării de peste o lună.

Alexi Pitu nu are echipă după ce s-a despărțit de Bordeaux. Foto Facebook

Alexi Pitu nu are echipă după ce s-a despărțit de Bordeaux. Foto Facebook

„În România, nu cred că o să fie o variantă pentru mine… doar în străinătate. Am niște discuții în străinătate, trebuie să plec cât mai repede. Sunt șanse foarte mici să semnez în România. Nu-mi doresc asta. Sper cât mai repede să se concretizeze transferul”, a declarat Alexi Pitu, astăzi, pentru ProSport. ”Nu sunt semnat cu niciun agent, am doar niște colaborări”, a confirmat jucătorul ruptura de frații Becali.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioșii călăreți războinici care au inspirat legenda lui Conan Barbarul. Au trăit în Ucraina de astăzi și s-ar fi amestecat cu tracii

2 „Nu ştiu cine a dat...” / Cum a reacționat Roxana Nemeș după ce a aflat că a fost filmată în timpul unei partide de amor

3 De citit...

4 Cine este Amalia Bellantoni, care a depus contestația la CCR împotriva fostei sale colege Diana Șoșoacă

5 VIDEO Medicul Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu au făcut nunta la Palatul Snagov