Investiție majoră pentru frații Pavăl în Occident. Vor să deschidă un „hotel al bogaților” în Elveția

Investiție majoră pentru frații Pavăl în Occident. Vor să deschidă un „hotel al bogaților” în Elveția

Frații Pavăl (n.red. propietarii Dedeman) din Bacău, cunoscuți drept cei mai bogați români, au început investițiile majore și-n Elveția, unul dintre cele mai scumpe state ale lumii. Românii, alături de operatorul hotelier Apex Alliance, au achiziționat un complex hotelier de 5 stele, scrie Ziare.com.

Lanțul hotelier se numește Waldhaus Flims Wellness Resort. Este cea de-a doua achiziție importantă a Fraților Pavăl din zona hotelieră, din străinătate, după Grand Hotel Gardone, din Italia.

În ceea ce privește hotelul din Elveția, acesta are un aspect deosebit. Pe lângă faptul că e luxos, are dimensiuni impresionante și este localizat într-unul dintre cele mai mari parcuri hoteliere din Elveția. Acesta este acum proprietatea Pavăl Holding și Apex Alliance.

Valoarea de achiziție nu a fost făcută publică, nici care este investiția în renovarea hotelului. Hotelul a fost renovat în 2016 și are 150 de camere. Este unul dintre cele mai mari hoteluri și SPA-uri din Elveția, relatează Economica .

„Frații Dedeman” continuă să investească în noua proprietate, pentru marea deschidere

Dragoș Pavăl susține că achiziționarea hotelului din Elveția reprezintă o investiție pe termen lung.

„Suntem foarte încântați să anunțăm achiziționarea emblematicului Waldhaus Flims Wellness Resort. În calitate de investitori pe termen lung, prețuim semnificație istorică a clădirii. Scopul nostru este să păstrăm aceste elemente unice în timp ce renovăm cu atenție clădirea pentru a putea oferi viitorilor noștri oaspeți o experiență remarcabilă”, a precizat investitorul ce deține alături de fratele său peste 60 de magazine de bricolaj doar în țara noastră, o afacere ce are rădăcinile în orașul Bacău, în anii '90.

Hotelul din Elveția, proprietatea Fraților Pavăl, va fi redeschis în 2025.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Pune ceva pe tine! Poți să ieși așa pe stradă?” / Doar a coborât din avion la Veneția și a devenit virală

2 Atac cibernetic fără precedent în România. Hackerii au spart site-urile unor instituții publice apoi le-au scos la vânzare

3 O bătrână din România a folosit o bucată de chihlimbar evaluată la un milion de euro ca opritor de ușă, timp de zeci de ani

4 „Americanii ar putea distruge toate locurile de lansare nucleară ale Rusiei și Chinei și asta nu e bine”

5 Un cunoscut interlop din Bihor a fost arestat după ce a încălcat de aproape 1.700 de ori ordinul de protecție emis la solicitarea soției