Instanța a decis că polițistul care a bătut măr un șofer începător a scăpat de arest preventiv / „A intrat prin geam cu piciorul și m-a lovit”

Instanța a decis că polițistul care a bătut măr un șofer începător a scăpat de arest preventiv / „A intrat prin geam cu piciorul și m-a lovit”

Polițistul care a bătut măr un șofer din Sibiu a scăpat de arest preventiv. El va fi cercetat pentru lovire și alte violențe sub control judiciar, cea mai „blândă” măsură preventivă, scrie Ziare.com .

Reamintim, agentul de poliție s-a înfuriat și a snopit în bătaie n tânăr, șofer începător.

IPJ Sibiu a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe și pentru distrugere, iar imaginile cu polițistul de la trupe speciale aflat în timpul liber care atacă violent un șofer au ajuns online.

„El efectiv m-a atacat cu piciorul, a intrat prin geam cu piciorul și m-a lovit. După aceea mi-a dat câțiva pumni. Eu n-am avut nicio vină, eu aveam prioritate în sensul giratoriu și nu mi-am dat seama că l-am șicanat cumva. Am intrat în stația Euroil iar dânsul a crezut că eu i-am tăiat calea și fără să-i fac nimic, m-a bătut și mi-a adresat înjurii. Un polițist nu ar reacționa așa niciodată, orice om nu ar reacționa așa niciodată. Este o traumă pentru mine pentru că m-am speriat foarte tare”, a declarat victima agresiunii, Ionuț Popescu, într-un interviu acordat s ibiuindependent.ro .

Filmarea postată pe Youtube a fost primul indiciu pentru anchetă. Polițistul ar fi recurs la bătaie, deoarece tânărul șofer „nu i-ar fi acordat” prioritate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Operațiunea secretă care va schimba lumea

3 Miliardarul saudit Mohamed Al Fayed își viola și abuza angajatele: „Era un monstru, un prădător sexual, fără nicio busolă morală”

4 Misterioasa sinucidere a secretarei-șefe de la UMF București

5 Șoșoacă și-a abandonat partidul? / ANAF a declarat SOS România „inactiv”. Formațiunea riscă să nu poată participa în alegeri