Injecția care rezolvă cea mai mare problemă a bărbaților, în pat. Medicii spun că nu are efecte secundare, iar rezultatul este garantat VIDEO

Injecția care rezolvă cea mai mare problemă a bărbaților, în pat. Medicii spun că nu are efecte secundare, iar rezultatul este garantat VIDEO

Progresele medicale apar pe bandă rulantă, iar o singură injecție este pe cale să rezolve disfuncția erectilă, o problemă pe cât de jenantă, pe atât de întâlnită la bărbatul modern.

Disfuncția erectilă, o afecțiune care poate fi tratată. FOTO Shutterstock

Disfuncția erectilă, o afecțiune care poate fi tratată. FOTO Shutterstock

Este vorba de injecțiile cu plasmă bogată în trombocite (PRP) care au câștigat popularitate în ultimii ani. În special, injecțiile PRP pentru penis reprezintă un colac de salvare pentru problemele de sănătate ale bărbaților, mai ales că nu are efecte secundare, spune dr. Diana Gheorighiță, estetician.

Incapacitatea de a obține și menține o erecție suficientă pentru actul sexual este cunoscută sub numele de disfuncție erectilă. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ 10% dintre bărbații cu vârsta peste 21 de ani suferă de disfuncție erectilă, iar în grupul de vârstă peste 60 de ani, peste 30% dintre bărbați întâmpină dificultăți în a avea relații sexuale .

PRP reprezintă prescurtarea pentru “plasmă bogată în trombocite”, o componentă a sângelui care joacă un rol crucial în procesele de vindecare și regenerare.

Injecția peniană PRP utilizează proprietățile de vindecare ale PRP pentru a trata diverse probleme de sănătate la bărbați. Această procedură implică recoltarea unei cantități mici de sânge de la pacient, procesarea acestuia pentru a obține PRP și injectarea acestuia în țesuturile penisului, potrivit prpmed.ro

Metoda simplă care ajută bărbații cu disfuncție erectilă: „Este un risc scăzut“

Un nou studiu publicat în The Journal of Sexual Medicine a constatat că exercițiile fizice timp de cel puțin 30 de minute de trei ori pe săptămână sunt la fel de eficiente ca Viagra în ameliorarea disfuncției erectile.

Studiul este salutat ca fiind una dintre cele mai bune cercetări de până acum privind activitatea fizică drept remediu pentru disfuncția erectilă(ED).

Conform Yahoo Life , s-a descoperit că antrenarea în exerciții, cum ar fi mersul pe jos, alergarea sau mersul cu bicicleta, îmbunătățește disfuncția erectilă la toți bărbații care suferă de această afecțiune, indiferent de starea lor generală de sănătate, regimurile de medicamente sau greutatea lor. Bărbații care au suferit cea mai severă disfuncție erectilă au fost cei care au beneficiat cel mai mult.

Acest studiu oferă medicilor și pacienților dovezile necesare pentru a recomanda în mod clar activitatea fizică drept parte a managementului ED”, a declarat pentru WebMD autorul principal al studiului, dr. Larry E. Miller. În timp ce medicii au legat de multă vreme funcția erectilă de sănătatea cardiovasculară generală, există dovezi puternice care să susțină eficacitatea exercițiilor fizice ca remediu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii