Ingredientul secret care îmbunătățește gustul șnițelelor. Tehnica recomandată de Chef Cătălin Scărlătescu

Ingredientul secret care îmbunătățește gustul șnițelelor. Tehnica recomandată de Chef Cătălin Scărlătescu

Șnițelele reprezintă un preparat apreciat de toate categoriile de vârstă și exersat de multe gospodine, după diverse rețete . Ingrediente folosite și tehnicile utilizate fac însă diferența între un simplu fel de mâncare și o experiență culinară memorabilă, potrivit Click!

Rețetele de șnițele sunt multiple. FOTO Shutterstock

Rețetele de șnițele sunt multiple. FOTO Shutterstock

Chef Cătălin Scărlătescu, cunoscut pentru talentul său culinar, a dezvăluit un ingredient secret ce transformă complet gustul și textura cărnii și conferă șnițelelor o savoare și o frăgezime deosebite.

Celebrul bucătar a mărturisit că acordă o atenție deosebită pregătirii cărnii, un aspect esențial ce schimbă în mod radical experiența culinară.

Pregătirea cărnii

Cătălin Scărlătescu recomandă să feliezi carnea și să o asezonezi într-un bol cu unt topit, smântână pentru gătit, sare, piper și ierburi aromatice. Aici, ingredientul-secret, conform rețetei lui Scărlătescu, este untul, care nu doar adaugă savoare, ci și conferă frăgezime cărnii.Procesul presupune lăsarea cărnii în marinadă cel puțin o jumătate de oră.

Crusta crocantă ideală

O altă etapă esențială pentru șnițele perfecte este obținerea unei cruste crocante și delicioase.Bucătarul propune un truc inedit: amestecarea pesmetului cu fulgi de porumb zdrobiți. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit și cum a ajuns la această rețetă, în urmă cu aproape două decenii. Articolul integral, în Click!

Celebrul bucătar a mărturisit că acordă o atenție deosebită pregătirii cărnii, un aspect esențial ce schimbă în mod radical experiența culinară.

Pregătirea cărnii

Cătălin Scărlătescu recomandă să feliezi carnea și să o asezonezi într-un bol cu unt topit, smântână pentru gătit, sare, piper și ierburi aromatice. Aici, ingredientul-secret, conform rețetei lui Scărlătescu, este untul, care nu doar adaugă savoare, ci și conferă frăgezime cărnii.

Procesul presupune lăsarea cărnii în marinadă cel puțin o jumătate de oră.

Crusta crocantă ideală

O altă etapă esențială pentru șnițele perfecte este obținerea unei cruste crocante și delicioase.

Bucătarul propune un truc inedit: amestecarea pesmetului cu fulgi de porumb zdrobiți.

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit și cum a ajuns la această rețetă, în urmă cu aproape două decenii.

Articolul integral, în Click!

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Bineînțeles, PSD / Interesantă poveste, sugestive poze

2 Țară condusă de panarame mincinoase! Citiți ce sume alocă sinecurilor în timp ce se plâng că nu au bani pentru indexarea pensiilor!

3 „Rușine să vă fie!” / Val de reacții în urma unei postări a Ambasadei SUA la București despre rezoluția SUA privind Ucraina

4 Recunoașteți personajul?

5 Metoda odioasă prin care au fost jefuite marile bogății ale României, descrisă de CIA