Incredibilele dezvăluiri ale Emiliei Șercan despre Bogdan Licu, propus de PSD la CCR

Incredibilele dezvăluiri ale Emiliei Șercan despre Bogdan Licu, propus de PSD la CCR

Jurnalista Emilia Șercan a reacționat marți, 26 aprilie, în urma apariției în presă a infomației conform căreia PSD îl susține pe Bogdan Licu, adjunct al procurorului general, pentru un post de judecător la Curtea Constituțională.

Criticând ”degradarea competenței, meritocrației și a valorii profesionale în România ultimilor ani”, jurnalista amintește că CCR este garantul supremaţiei Constituţiei.

”Bogdan Licu este unul dintre procurorii care au influențat profund sistemul de justiție în ultimii ani, fiind susținut de clasa politică – indiferent de culoarea acesteia, însă ghidonată din umbră de o forță niciodată văzută la lumină – atunci când a fost delegat în diverse funcții de conducere din sistemul de justiție.

Însă nu pregătirea profesională sau competența dovedite prin dosare l-au propulsat la vârful ierarhiei, ci manevrele de culise și apartenența la găștile potrivite din politică, servicii și masonerie. A, își mai aduce aminte cineva că proaspătul candidat la CCR a fost mason însă nu a declarat asta în declarația de interese, așa cum cere legea? Sigur, cui îi mai pasă în România că un procuror încalcă legea...”, a scris Șercan pe Facebook.

Jurnalista a făcut publice date despre cursurile absolvite de Licu, precizând că acesta a fost numit procuror după ce a urmat o facultate particulară de Drept.

”Ei bine, Bogdan Licu a urmat universitatea particulară „Spiru Haret” din București în perioada 1991 – 1995.

Examenul de licență în Drept l-a susținut la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca în februarie 1996, pentru că „Spiru Haret” nu era acreditată și nu avea dreptul de a organiza examene de licență.

Licu a obținut nota 5 la examenul de licență la Drept penal, materie fundamentală pentru un procuror – cu atât mai mult pentru un procuror aflat la vârful ierarhiei. La examenul de Drept civil a obținut nota 6.

La susținerea proiectului de diplomă a obținut nota 9, media examenului de licență fiind 8.

În cei patru ani de studiu la o facultate particulară de drept, Bogdan Licu a avut o medie generală a anilor de studiu de 7,08. Această notă s-a adunat cu 8 de la examenul de licență și astfel a obținut media finală a examenului de licență: 7,54.

Zece luni mai târziu, la 1 decembrie 1996, în baza acestei diplomei de absolvire, Bogdan Licu devenea procuror”, a mai scris Șercan.

Potrivit jurnalistei, Bogdan Licu a obținut ulterior o diplomă de doctor la Academia SRI, ”în rețeaua plagiatorilor coordonați de marele impostor Gabriel Oprea.”

În urma informațiilor făcute publice tot de Emilia Șercan privind plagiatul lui Licu, i s-a retras titlul de doctor.

”Acum, mediocrul plagiator Bogdan Licu, pentru că plagiator este, chiar dacă nu mai are titlul de doctor, își dorește un post în care să-și continue manevrele rafinate prin combinații cu oamenii din politică, servicii și masonerie, și la Curtea Constituțională.

Asta își doresc și susținătorii lui. Pe față, sprijinul îi este oferit de PSD”, a mai scris jurnalista.


populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori despre unul dintre cei mai puternici și enigmatici șmecheri ai planetei

2 Foarte interesante amănunte...

3 VIDEO „N-are cum. E mai mare” / Reacția lui Putin după ce a fost contrazis de primarul Moscovei într-o discuție despre salariu mediu

4 Unul dintre posibilii autori ai furtului tezaurului dacic, surprins pe camera de supraveghere. Se face apel pentru identificarea individului

5 Fostul șef al spionilor din România, despre Călin Georgescu și Donald Trump: „Cum se poate compara o broască oarecare cu un leu”