Incident șocant: Lui Marius Tucă i-a căzut decorul în cap în timp ce îl intervieva pe fostul șef al SIE

Incident șocant: Lui Marius Tucă i-a căzut decorul în cap în timp ce îl intervieva pe fostul șef al SIE

Un incident șocant a avut loc luni seară în studioul în care moderatorul Marius Tucă îl intervieva pe fostul șef al SIE, decorul desprinzându-se și prăbușindu-se peste moderator.

Marius Tucă, moderator

Marius Tucă, moderator

Au fost momente de panică luni seara, la emisiunea „Marius Tucă Show”, realizată în parteneriat cu publicația Gândul și transmisă în direct pe Youtube. Jurnalistul Marius Tucă a fost lovit în cap de o parte a decorului din studio, care s-a prăbușit.

În timpul discuției cu generalul (r) Silviu Predoiu, fostul șef operativ al Serviciului de Informații Externe, o parte a decorului din studio s-a desprins și a căzut. Bucăți metalice din decor l-au lovit chiar în cap pe Marius Tucă. După câteva minute de întrerupere, emisiunea a continuat.

Luni seara, emisiunea „Marius Tucă Show”, realizată în colaborare cu publicația Gândul, a fost marcată de un incident nefericit.

Jurnalistul Marius Tucă, cunoscut pentru stilul său incisiv și abordările directe, a fost surprins de o parte a decorului care s-a prăbușit, lovindu-l în cap. Incidentul s-a petrecut chiar în mijlocul unei discuții importante cu Silviu Predoiu.

Bucăți metalice s-au desprins și au căzut. Emisiunea a fost întreruptă

În emisiunea sa, Marius Tucă discuta cu generalul (r) Silviu Predoiu, fostul șef operativ al Serviciului de Informații Externe. Predoiu, un expert în securitate națională, a venit să vorbească despre provocările actuale ale sistemului de securitate din România.

În timp ce Tucă aborda subiecte delicate și actuale, cum ar fi amenințările externe și situația geopolitică, aceștia au fost luați prin surprindere de incidentul neprevăzut.

După ce bucățile metalice s-au desprins și au căzut, Marius Tucă a fost imediat ajutat de echipa de producție, care a intervenit rapid pentru a evalua situația. În timpul acelor minute de întrerupere, colegii de platou s-au arătat îngrijorați, iar reacțiile pe rețelele sociale au fost imediate.

Mulți au exprimat îngrijorare pentru starea jurnalistului, sperând că nu a suferit răni grave.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Moment important / Statele Unite schimbă, în sfârșit, abordarea față de Rusia!

3 Al Bano a cântat la nunta lui Horia Ivanovici cu roșcata

4 Fiica Ralucăi Moianu s-a măritat la numai 19 ani cu avocatul vedetelor

5 Foarte interesante amănunte!