Incident major pe cel mai mare aeroport din Japonia. Obiectul banal care a dus la întârzierea a 237 de zboruri

Incident major pe cel mai mare aeroport din Japonia. Obiectul banal care a dus la întârzierea a 237 de zboruri

Un incident neobișnuit a paralizat activitatea Aeroportului New Chitose din Japonia, unul dintre cele mai mari aeroporturi din țară.

Peste 200 de zboruri întârziate din cauza unui obiect banal - Foto Arhiva

Peste 200 de zboruri întârziate din cauza unui obiect banal - Foto Arhiva

237 de zboruri au fost afectate după ce o foarfecă a dispărut dintr-un magazin al aeroportului, conform NBC News .

Pentru a asigura securitatea, toate zborurile interne au fost suspendate, iar punctele de control au fost închise pentru inspecții suplimentare. În total, 201 zboruri—129 de plecări și 72 de sosiri—au fost amânate, iar alte 36 au fost anulate. Pasagerii care trecuseră deja de controlul de securitate au fost verificați din nou.

Incidentul a fost rezolvat la o zi după ce foarfeca a fost găsită de un angajat. Proprietarul magazinului a confirmat că obiectul găsit era cel raportat ca dispărut, dar așteptase pentru a verifica concordanța.

Acest incident a avut loc din cauza gestionării insuficiente de către chiriașul magazinului. Ne angajăm să investigăm acest incident, să-i determinăm cauza și să prevenim repetarea lui,” se arată în comunicatul de presă.

Conducerea aeroportului a subliniat că foarfeca trebuia scoasă dintr-un dulap de depozitare și încuiată de fiecare dată după utilizare pentru a se evita astfel de probleme în viitor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a întors roata / Ucraina atacă Moscova cu drone

2 O fată de 12 ani a fost violată de șase ori, în schimbul lichidării unei datorii pe care o avea iubitul său

3 Un pilot rus de drone a trecut de partea Ucrainei, nu înainte de a arunca o grenadă în dormitorul ofițerilor

4 Curg sesizările referitoare la comportamentul inadecvat al lui Marius Pieleanu faţă de studente. Cristian Pîrvulescu a confirmat

5 Au intrat și americanii în Rusia? O imagine controversată cu „băieții în Kursk” i-a enervat pe ruși: Gruparea privată FOG luptă alături de ucraineni