Incident fără precedent în Grecia, unde s-a înregistrat primul deces al unui bărbat mușcat de păianjen

Incident fără precedent în Grecia, unde s-a înregistrat primul deces al unui bărbat mușcat de păianjen

Un bărbat a murit după ce a fost mușcat de un păianjen pustnic mediteranean, în Grecia. Incidentul este unul foarte rar și atipic și nu a mai fost înregistrat un astfel de caz în țară.

Bărbatul avea 48 de ani și era din regiunea grecească Boeotia, însă se afla în vacanță în vestul Peloponezului. A murit în după-amiaza zilei de joi, 8 august, după ce a fost internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Pyrgos, relatează Greek Reporter.

Victima a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un păianjen pustnic mediteranean. Bărbatul a mers la ortoped prima dată, după ce a fost mușcat, deoarece suferea din cauza unor dureri puternice la nivelul piciorului. Starea lui a fost stabilă inițial, însă s-a deteriorat foarte rapid, până la deces.

Păianjenul pustnic mediteranean este înrudit cu păianjenul pustnic maro, care este considerat unul dintre cei mai veninoși din lume.


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…