Închisoare în Belgia pentru un român care și-a violat și umilit soția. A pus-o să se dezbrace într-un parc din Aalst și a urinat pe ea

Închisoare în Belgia pentru un român care și-a violat și umilit soția. A pus-o să se dezbrace într-un parc din Aalst și a urinat pe ea

Un român în vârstă de 36 de ani, stabilit în Belgia, a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce și-a violat soția, a bătut-o și a umilit-o într-un loc public.

Bărbatul lucra la o firmă de construcții din Belgia în 2022, când soția lui, în vârstă de 27 de ani, s-a dus să îl viziteze alături de cei trei copii ai lor. Acesta a acuzat-o de infidelitate, a dus-o într-un parc din Aalst, a obligat-o să se dezbrace și să îi arate cum întreținea relații sexuale cu presupusul amant, iar apoi a urinat pe ea, filmând întreaga scenă, potrivit Nieuws Blad .

Apoi a susținut că cei trei copii ai săi, de 10, 5 și 3 ani, nu sunt de fapt ai lui, însă un test ADN a demolat ipoteza.

Femeia a fost de asemenea violată, sechestrată și bătută de mai multe ori de soț în timpul vizitei. În plus, a fost acuzat că nu și-a hrănit copiii timp de 10 zile și că a amenințat că va ucide întreaga familie a soției din România.

Când poliția a venit la locuința românului, pe 7 septembrie 2022, soția, cu un ochi negru, a deschis ușa. La început, românca a spus cu voce tare poliției că totul este în regulă, dar apoi a șoptit că e abuzată și a făcut o mișcare cu mâna care sugera că bărbatul vrea să-i taie gâtul. În primă instanță, românul a fost condamnat la șase ani de închisoare, dar a făcut apel.

Femeia și-a retras ulterior o parte din acuzații, iar instanța a decis să-l achite de amenințări, sechestrare și privare de alimente. A fost condamnat pentru viol, tratament inuman și bătăi. Prin urmare, instanța a redus pedeapsa la patru ani.


populare
astăzi

1 România, surprinzător pas tehnologic militar

2 „Am descoperit întâmplător. Mă consider un consumator înșelat și dezamăgit” / Mihaela Bilic face o dezvăluire despre Cola

3 S-a furat mireasa. Din cavou...

4 Ucraina prezintă în premieră sistemul Skynex în acțiune. Pare tehnologie militară din secolul următor

5 Scandal uriaș în țara vecină! / „Guvernul Orban ar preda Ungaria rușilor fără luptă”