Incendiul din județul Buzău în care o femeie și-a pierdut viața a fost pus intenționat / Agresorul este soțul victimei

Incendiul din județul Buzău în care o femeie și-a pierdut viața a fost pus intenționat / Agresorul este soțul victimei

Incendiul din comuna buzoiană Robeasca, judeţul Buzău, în care o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, ar fi fost provocat intenționat.

Cercetările sunt în plină desfăşurare, după ce un bărbat ar fi recunoscut că ar fi pus focul care i-a ucis soţia.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, proprietarul locuinţei, un bărbat de 70 de ani, era imobilizat la pat, iar sora sa împreună cu soţul ei veniseră de la Timişoara pentru a-l îngriji.

Cei doi soţi obişnuiau să consume alcool, iar luni, 9 septembrie, între cei doi s-ar fi iscat un conflict în urma căruia bărbatul şi-ar fi stropit soţia cu benzină şi i-ar fi dat foc, ulterior incendiind şi locuinţa. Flăcările au atras atenţia vecinilor care ar fi sărit în ajutor şi l-au găsit pe soţul acesteia într-o anexă a gospodăriei şi pe proprietar alături de sora sa în locuinţa incendiată.

Proprietarul locuinţei şi cumnatul acestuia au fost preluaţi de ambulanţe, iar sora proprietarului, în vârstă de 60 de ani, a murit din cauza arsurilor. Ulterior soţul femeii şi-ar fi mărturisit faptele.

Proprietarul locuinţei, imobilizat la pat, a ajuns la spital cu răni cauzate de flăcări care nu îi pun viaţa în pericol.

Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, iar principalul suspect a fost preluat de Poliţie şi dus la audieri.


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a aflat motivul pentru care dentista din Brăila a fost ucisă. Rolul esențial jucat de telefonul ei

2 Volkswagen și prăbușirea Germaniei

3 De citit / Adevărata problemă a economiei chineze

4 Cum ajung românii să ofere „bani gratis” băncilor. Greșeala uriașă pe care o facem când economisim

5 Top 5 cele mai proaste avioane de luptă din istorie, numite de experți adevărate „sicrie zburătoare”