În garderoba președintelui Maiei Sandu: haine din Republica Moldova, iar stilist este sora ei. Cine îi gătește mâncarea

În garderoba președintelui Maiei Sandu: haine din Republica Moldova, iar stilist este sora ei. Cine îi gătește mâncarea

Președintele Maia Sandu poartă haine produse în Republica Moldova și nu are un stilist. Sora ei o ajută să aleagă și să asorteze ținutele vestimentare, lidera de la Chișinău dezvăluind aceste informații într-un podcast.

Președintele Republicii Moldova nu are un stilist. FOTO: Facebook

Președintele Republicii Moldova nu are un stilist. FOTO: Facebook

,,Sora mea mă ajută. Ea este cea cu care mă sfătui și cumpăr uneori de la producători locali...Da, merg (n.r.- la shoppping). De curând mi-am cumpărat niște costume de la Ionel, de exemplu”, a menționat Maia Sandu în timpul podcastului.

Lidera de la Chișinău a fost întrebată și dacă apelează la proceduri de înfrumusețare sau îngrijire, iar ea a menționat că: ,,Așa cum mă vedeți: uneori sunt mai machiată, altădată mai puțin, dar am observat că dacă nu am părul aranjat sau dacă nu sunt machiată, oamenii mă critică...deci, mă rog, asta este un pic...mai mult decât mi-aș dori eu. Uneori mi-ași dori să pot să ies mai puțin machiată și mai puțin aranjată, dar nu exagerez nici pe o parte, nici pe alta. Încerc să arăt bine pentru mine și pentru ceilalți”.

Criticile care i se aduc

Referitor la industria care oprește îmbătrânirea femeii și la presiunea la care este supusă femeia de azi din cauza pierderii tinereții, președintele Republicii Moldova consideră că aceasta este nejustificată și exagerată.

,,Bineînțeles că nu este bine când există o presiune enormă din societate, că trebuie să arăți la 60 de ani cum arătai la 30 sau chiar la 20, deci mi se pare exagerată această presiune este. Eu tot chiar, dacă nu stau să citesc toate comentariile, văd și eu că... sunt cu riduri, că o sprânceană este mai jos și alta este mai sus. Asta este, sunt procese naturale și nu am participat la concurs pentru frumusețe. Am participat la concurs pentru președintele țării”, a afirmat Maia Sandu.

Mâncare pregătită de mama și mătușa

Iar întrebată dacă este adevărat că mănâncă un ou la prânz, Maia Sandu a răspuns că: ,,Nu doar un ou, mai mănânc și legume. Vine mama la prânz de cele mai multe ori sau mătușa mea. Mai mănânc și o supă. Nu mănânc foarte mult, dar nici nu pot să zic că nu mănânc, deci sunt om obișnuit. Îmi plac legumele, îmi plac fructele, imi place mâncarea simplă. Vara pot mânca doar salată de roșii care sunt tare, tare bune. Acum mănânc ardei cu tocăniță de roșii, nimic deosebit”.

Maia Sandu a mai povestit că mătușa sa vine la Președinție, iar mama sa, care locuiește la sora ei, vine cu troleibuzul până în inima Capitalei, la sediul Administrației Prezidențiale, pentru a-i aduce caserola cu mâncare.

,,Mama vine chiar la Președinție, iar acum că este foarte cald nu prea vine, dar încerc să trec eu seara și să iau, dar așa vine mama de două-trei ori pe săptămână la troleu, îmi aduce mâncare, o lasă jos la polițist și se întoarce acasă”, a adăugat lidera de la Chișinău.

Candidat la prezidențiale

Maia Sandu a fost înregistrată în calitate de candidat la scrutinul prezidențial din toamna acestui an din Republica Moldova, decizia fiind luată în data de 12 septembrie de membrii Comisiei Electorală Centrală (CEC) din țara vecină. .

Actualul președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, aspiră la al doilea mandat prezidențial, lidera de la Chișinău fiind candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, adică a formațiunii Puterii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Primul drum de mare viteză care va face legătura cu Podul de la Brăila. Traseul în detaliu și ce îl diferențiază de alte proiecte

2 Newsweek / Elena Lasconi a terminat Universitatea privată Ecologică, la Deva, cu medii de 5 și 6

3 Viorica Dăncilă se întoarce / Fost premier și președinte PSD, ea se alătură partidului condus de Cristian Terheș

4 Următoarele 24 de ore vor fi decisive. E contraofensiva rușilor din Kursk „cel mai bun cadou pentru comandamentul ucrainean” sau Kievul a pariat greși…

5 Cum a dus un plic de cafea la identificarea celui care l-a ucis pe omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner