În această mașină a intrat o motocicletă...

În această mașină a intrat o motocicletă...

Un grav accident rutier s-a produs, duminică amiază, pe şoseaua de centură din nordul municipiului Craiova. Un şofer care nu a acordat prioritate la intrarea pe drumul naţional a murit după ce autoturismul pe care îl conducea a fost izbit violent de o motocicletă. În urma impactului şi motociclistul a fost grav rănit.

Evenimentul rutier a avut loc duminică, 2 iunie în jurul orei 13:26, pe drumul naţional 65 F – Centura de Nord a municipiului Craiova.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au constatat faptul că un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 65 F, la ieşirea din parcare nu ar fi acordat prioritate de trecere, fiind acroşat de o motocicletă, condusă de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Craiova.

În urma evenimentului, din nefericire, conducătorul auto de 45 de ani a decedat”; informează oficialii Poliţiei judeţene Dolj.

Şi motociclistul în vârstă de 56 de ani a fost rănit, fiind transportat în stare gravă la spital. Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.



Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii