Împăcare sau divorț? Jennifer Lopez, la cumpărături cu fiica ei, Emme, în timp ce Ben Affleck afișează provocator inelul de căsătorie

Împăcare sau divorț? Jennifer Lopez, la cumpărături cu fiica ei, Emme, în timp ce Ben Affleck afișează provocator inelul de căsătorie

Jennifer Lopez și Ben Affleck par să trăiască vieți separate, pe fondul zvonurilor potrivit cărora „divorțul este iminent” pentru cuplu.

Jennifer Lopez și Ben Affleck  FOTO Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck FOTO Profimedia

Marți, interpreta hit-ului On The Floor, 54 de ani, a fost văzută ieșind dintr-un SUV negru în Los Angeles, împreună cu anturajul ei și cu copilul său adolescent Emme, 16 ani, scrie dailymail.co.uk.

Îmbrăcată într-o ținută elegantă și cu un machiaj complet glam, Lopez părea să se ocupe de afaceri după ce și-a anulat recent turneul pentru a se concentra pe „familie”.

Între timp, Affleck, în vârstă de 51 de ani, și-a arătat cu sfidare verigheta în timp ce se afla lângă casa sa închiriată în Brentwood, în valoare de 100.000 de dolari pe lună.

Aparițiile separate vin la doar câteva zile după ce cuplul a avut o „întâlnire de patru ore” în casa lor conjugală de 60 de milioane de dolari, pe care se pare că intenționează să o vândă.

Lopez a arătat incredibil de zveltă într-o bluză albă introdusă într-o pereche de blugi evazați cu talie înaltă, care i-au pus în evidență curbele.

Mama a doi copii a purtat o geantă Birkin portocalie care se potrivea cu tocurile ei înalte de designer.

Părul ei de culoarea mierii era strâns într-un coc și și-a protejat ochii cu ochelari de soare aviator cu rame aurii.

La fel ca Affleck, Lopez purta încă verigheta, precum și inelul de logodnă cu diamante verzi pe care Ben i l-a dăruit în aprilie 2022.

Lopez a fost însoțită de mai mulți agenți de securitate în timp ce a coborât de pe bancheta din spate a mașinii sale cu șofer la un valet

Emme - care folosește pronume de gen neutru - a urmat-o pe mama lor în timp ce se îndreptau spre un magazin Sephora din apropiere.

Lopez părea încântată să petreacă timp de calitate cu Emme, al cărei frate geamăn Max, în vârstă de 16 ani, a lipsit de la cumpărături.

Ea împarte ambii copii cu fostul soț Marc Anthony, 55 de ani, de care a divorțat în 2014.

În cealaltă parte a orașului, soțul lui Lopez, Affleck, care locuiește acum la doar două străzi de fosta sa soție, Garner, a avut o expresie stoică în timp ce a fost văzut navigând pe jos prin cartierul său Brentwood.

Starul din Argo purta un tricou burgundy , blugi albaștri decolorați și adidași cu șireturi.

În ciuda zvonurilor despre tulburările din viața sa personală, Affleck arăta bine aranjat, ras și o tunsoare proaspătă.

Duminică, surse au declarat pentru Page Six că Affleck și Lopez au avut o întâlnire de patru ore la casa conjugală pe care au angajat un agent imobiliar să o vândă,

Întâlnirea vine după ce s-a afirmat că cei doi „trăiesc vieți separate” pe fondul zvonurilor despre problemele lor conjugale.

Timp de câteva săptămâni s-a afirmat că mariajul cuplului a fost pe butuci, după ce s-a aflat că cei doi nu au mai fost fotografiați împreună în public de 47 de zile.

Au urmat o serie de ieșiri publice stânjenitoare, experții în limbajul trupului deducând că cei doi păreau „nefericiți” unul în compania celuilalt.

Acum, se susține că, deși nu sunt „oficial separați”, cei doi petrec timp departe unul de celălalt și caută să cumpere case separate.

„Jen și Ben au trăit vieți separate, dar nu s-au separat oficial încă”, a declarat o sursă pentru ET. ”În acest moment, ei își fac doar propriile lucruri. Au intrat în relația lor foarte optimiști și au crezut că lucrurile s-ar putea schimba, dar nu a fost așa”.

Sursa a continuat: „Jen face turul caselor și își cumpără propria casă. Ea s-a sprijinit pe mama, surorile și copiii ei în această perioadă de tranziție. Ben este trist în legătură cu toate acestea, dar se concentrează pe munca sa, pe faptul că este un tată grozav și că este un bun co-părinte cu Jennifer Garner. El s-a sprijinit pe Matt Damon și pe cercul său apropiat de prieteni bărbați. Matt este întotdeauna în colțul lui Ben și îl susține”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii