„Îmi spunea de mult timp că o doare...”/Cunoscuta make-up artistă Anca Molnar a murit la doar 35 de ani

„Îmi spunea de mult timp că o doare...”/Cunoscuta make-up artistă Anca Molnar a murit la doar 35 de ani

Anca Molnar, cunoscut make-up artist în lumea celebrităților din România, a decedat la vârsta de 35 de ani, răpusă de o tumoră la creier.

Diagnosticată cu cancer în România, Anca Molnar a fost supusă la două intervenții chirurgicale pe creier în Turcia, care n-au reușit însă să-i salveze viața. Anca Molnar era căsătorită cu Claudiu Molnar și avea un copil.

Detalii despre boala cu care s-a confruntat Anca Molnar au fost oferite de cântăreața Alina Radi, o bună prietenă a make-up artistei.

“Am vorbit ultima dată cu ea acum două luni și s-a uitat lung la mine și mi-a spus că va fi bine. Am început să plângem amândouă. Avea un soț și o familie atât de frumoasă. Claudiu o diviniza, o idolatriza, fiul ei, la fel. Luna viitoare trebuia să facă 35 de ani. Să ai o familie așa de unită, un soț care te divinizează și un copil sănătos, când să te bucuri de toate astea, să vină o problemă de genul… Doamne!

Îmi spunea de mult timp că o doare capul, i-am spus să se ducă la un control, iar când a ajuns la București, m-a sunat și mi-a spus că are tumoare pe creier, nu știa mai nimeni. Tot ea mă încuraja pe mine, era foarte încrezătoare. Ne-am mobilizat cu toții, am strâns bani, dar așa a fost să fie. Era o femeie foarte pozitivă!”, a spus Alina Radi, exclusiv pentru Playtech Știri .


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii