Imaginile cu premierul Italiei care au făcut înconjurul internetului: de ce își dădea Meloni ochii peste cap și se strâmba la Summitul NATO

Imaginile cu premierul Italiei care au făcut înconjurul internetului: de ce își dădea Meloni ochii peste cap și se strâmba la Summitul NATO

Un videoclip care arată prim-ministrul italian Giorgia Meloni, așteptându-l pe președintele american Joe Biden câștigă tracțiune pe rețelele sociale.

Videoclipul a fost filmat joi dimineață, când Giorgia Meloni și alți lideri mondiali îl așteptau pe președintele Biden și pe secretarul general al alianței, Jens Stoltenberg, pentru a începe cea de-a treia zi a summitului NATO de la Washington, potrivit New York Post.

În timp ce vorbea cu președintele finlandez Alexander Stubb, Meloni și-a dat ochii peste cap și a verificat un ceas inexistent în timp ce ceasul trecea de ora programată.

Conform raportului Post, summitul era programat să înceapă la ora 10.00.

O altă persoană care se afla lângă Meloni și Stubb și-a scos telefonul pentru a verifica ora, iar premierul italian și-a dat din nou ochii peste cap înainte de a observa camerele de luat vederi.

Clipul a fost postat de mai mulți utilizatori pe X, inclusiv de un reporter Financial Times.

Conform raportului Post, Biden și Stoltenberg au deschis în cele din urmă ziua la ora 10.40 dimineața. Un alt angajament al său, o conferință de presă solo, a fost, de asemenea, amânată de Casa Albă.

Aceasta nu este prima dată când o întâlnire între cei doi lideri mondiali a câștigat tracțiune pe social media. Luna trecută, Biden a fost văzut salutând-o stânjenitor pe Meloni după ce a sosit în Italia pentru summitul G7.

Mai târziu, liderul în vârstă de 81 de ani a fost văzut zâmbind și îndepărtându-se încet de un grup de lideri mondiali.

Premierul italian a venit rapid în ajutorul lui Biden, redirecționându-i atenția către grupul de lideri în timp ce aceștia poposeau pentru o fotografie. Biden, apoi, s-a întors la grup.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii