Imagini terifiante într-un oraș britanic. Găști înarmate se taie cu macetele ziua în amiaza mare. Localnici: „Este o zonă de război” VIDEO

Imagini terifiante într-un oraș britanic. Găști înarmate se taie cu macetele ziua în amiaza mare. Localnici: „Este o zonă de război” VIDEO

Localnicii din orașul britanic Southend-On-Sea din Essex sunt îngroziți de ultimele evenimente petrecute acolo. Ei au descris una dintre cele mai populare și, cândva, pașnice zone de pe litorall din Marea Britanie, ca fiind o „ zonă de război” , potrivit Daily Mail.

Mai mulți tineri s au atacat cu machetele în  Southend On Sea din Essex.  FOTO X

Mai mulți tineri s au atacat cu machetele în Southend On Sea din Essex. FOTO X

Bandele de tineri locali se războiesc orbește, ceea ce a dus la o „explozie” a violenței și crimelor sexuale în Southend-On-Sea din Essex.

Situația a ajuns la un apogeu la sfârșitul lunii iulie, când mai mulți tineri înarmați cu macete s-au bătut lângă parcul tematic Adventure Island.

Zeci de turiști îngroziți au luat-o la fugă. Nici chiar polițiștii nu au scăpat de furia tinerilor agresivi, fiind atacați.

Poliția a făcut atunci șase arestări și continuă ancheta cu privire la incidentele de atunci, pentru a identifica și alți suspecți.

Localnicii și proprietarii de afaceri au spus că este departe de a fi un incident izolat, violențele fiind la ordinea zilei între facțiunile rivale.

Statisticile poliției arată că în Southend Central s-au înregistrat numai puțin de 280 de crime violente și sexuale șocante în luna iunie.

De asemenea, au fost înregistrate 72 de cazuri de distrugere prin incendiere, 69 de infracțiuni de furt și 63 de infracțiuni de comportament antisocial. Numărul total al infracțiunilor s-a ridicat la 729 în iunie, iar în luna mai au fost chiar mai multe - 780.

Proprietarul unui magazin, Rory Coase, în vârstă de 66 de ani, a spus că situația este atât de rea încât a cerut Poliției să patruleze înarmată.

El a spus: „Răspunsul poliției este atât de slab. În America sunt înarmați, de ce nu aici? Nu există nicio descurajare. Ei fac ce vor. Sunt aici de 38 de ani, mi-e frică. Incidentul cu maceta a fost oribil”.

Martin Redwood, în vârstă de 44 de ani, a trăit în Southend toată viața și a descris ultima perioadă ca fiind „vestul sălbatic”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ungaria a început provocările? / Oficios ungar, atac dur la adresa statului român dar și la liderii „lași” ai UDMR

2 Ești român? / Citește acest text al profesorului Dan Ungureanu!

3 „Aceasta e mutarea de șah” / Lovitura genială a ucrainenilor care îi poate sili pe ruși să ceară pace

4 VIDEO Pe asta cu corvetele ați văzut-o?

5 VIDEO „Păpușul” lui Putin tremură? / „Am putea pierde”