Imagini spectaculoase de pe Autostrada Moldovei. Grinzile peste pasaje au fost montate noaptea

Imagini spectaculoase de pe Autostrada Moldovei. Grinzile peste pasaje au fost montate noaptea

Vești bune de pe A7. Pentru respectarea termenelor referitoare la finalizarea Autostrăzii Moldovei, pe șantiere se lucrează și ziua, și noaptea. O filmare în care utilajele montează grinzile peste pasajele autostrăzii a devenit virală, scrie Ziare.com.

Imaginile au fost surprinse pe lotul 1 al sectorului Ploiești - Buzău. Un pasionat de infrastructură rutieră a postat videoclipul pe YouTube:

Cine lucrează pe sectorul de autostradă

Lotul 1 al Autostrăzii Ploiești - Buzău este al doilea contract semnat din cele 13 loturi, pe întreg proiectul A7 Ploiești - Pașcani. CNAIR a încheiat contractul cu italienii de la Pizzarotti și Retter Project Management. Valoarea este de aproape 1,5 miliarde de lei (300 de milioane de euro) fără TVA. Finanțarea este asigurată prin PNRRR, iar durata de execuție este de 20 de luni. De asemenea, perioada de garanție este de 10 ani.

Construirea lotului 1 Dumbrava - Mizil are un grad de complexitate foarte ridicat. Tronsonul are o lungime de doar 21 de kilometri, dar presupune realizarea de 14 poduri și a unui pasaj complex, de 550 de metri.

Pe lotoul 2 lucrează Coni și Trace, Dorinel Umbrărescu, iar pe lotul 3 Nurol și Makyol. Umbrărescu a preluat de la lotul 1 Buzău - Focșani.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii