Imagini șoc în Capitală. Un bărbat a fost filmat cu un cuțit înfipt în spate, în urma unui scandal

Imagini șoc în Capitală. Un bărbat a fost filmat cu un cuțit înfipt în spate, în urma unui scandal

Un bărbat a fost înjunghiat, marți, într-o stație din București, după ce, aflat sub influența alcoolului, acesta s-ar fi luat la ceartă cu doi tineri în autobuz.

Din primele verificări a reieşit faptul că, în urma unui conflict spontan declanşat într-un mijloc de transport în comun, doi tineri ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, după ce au coborât într-o staţie din Sectorul 2”, a transmis Direcția Generală a Poliției Municipiului București (DGPMB) printr-un comunicat, potrivit Agerpres .

Cercetările sunt în desfăşurare, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi pentru identificarea şi depistarea celor doi tineri bănuiţi de săvârşirea faptei.

Știre inițială

Incidentul a avut loc marți după-amiază, într-o stație de autobuz din Sectorul 2 al Capitalei, pe Șoseaua Colentina.

Totul a pornit de la o ceartă care a avut loc într-un autobuz, între un bărbat în vârstă de 50 de ani și doi tineri. Când mașina a oprit în stație, cei doi l-au înjunghiat pe bărbat în spate, iar apoi au fugit.

La fața locului au intervenit de urgență polițiștii și medicii, care i-au acordat îngrijiri medicale victimei. Bărbatul a fost ulterior transportat la spital.

Autoritățile îl caută acum pe cei doi agresori care l-au înjunghiat pe bărbat.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „O femeie adevărată!” / Imaginile cu Andreea Bănică în bikini la 46 de ani fac furori printre fani

2 Cel puțin 11 morți și mii de răniți, după ce pagerele cu care comunicau membrii Hezbollah au explodat simultan / Incidente similare și în Siria / Isra…

3 Fraților, în ce țară trăim? Un român a construit un bloc, a vândut apartamente, dar nu a declarat nimic la ANAF

4 Apar primele amănunte în cazul misterioaselor explozii ale pagerelor din Liban / Cine a pus totul la cale și cum a fost executat planul

5 „E o moarte fără sens. Peste 20 de ani, nimeni nu-și va aminti de tine” / Un soldat rus își îndeamnă camarazii să nu lupte pe front