Imagini înfiorătoare cu Emily Burghelea după accidentul teribil din Mauritius. Vedeta are nevoie de mai multe operații FOTO VIDEO

Imagini înfiorătoare cu Emily Burghelea după accidentul teribil din Mauritius. Vedeta are nevoie de mai multe operații FOTO VIDEO

Emily Burghelea are nevoie de mai multe operații după ce a fost la un pas să își piardă viața în Mauritius. Vedeta a fost implicată într-un accident îngrozitor și s-a întors în țară cu fața aproape desfigurată, potrivit Click .

Emily Burghelea s-a întors în țară după groaznicul accident din Mauritius , din care a scăpat ca prin minune din ghearele morții atât ea, cât și nașa ei.

Aceasta a povestit clipele teribile prin care a trecut și cum trebuie să se plimbe prin spitale, din cauză că are nevoie de mai multe operații.

"Sunt prin spitale acum. Alerg dintr-o parte în alta să fac rost de toate documentele necesare pentru operații. (...) Trec printr-o perioadă foarte dificilă. Nu am fost niciodată operată de nimic", a declarat Emily Burghelea.

La un pas de moarte în Mauritius

Infliencerița în vârstă de 25 de ani a fost la un pas de moarte în timp ce se afla în vacanță în Africa, unde a fost implicată într-un accident teribil.

"Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin", a povestit ea.

„Moartea ne-a făcut cu mâna”

Emily Burghelea se afla în mașină cu nașa ei, în timp ce restul familiei aștepta la aeroport.

"Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat", a mai povestit ea pe rețelele de socializare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii