Imagini incredibile cu o balenă care răstoarnă o ambarcaţiune cu două persoane la bord

Imagini incredibile cu o balenă care răstoarnă o ambarcaţiune cu două persoane la bord

Un filmuleţ de doar câteva secunde cu o balenă cocoşată care loveşte din senin o barcă de mici dimensiuni, răsturnând-o, cu tot cu cele două persoane la bord, a devenit virală în mediul online.

Balena loveşte cu intenţie mica ambarcaţiune. Foto: captură video

Balena loveşte cu intenţie mica ambarcaţiune. Foto: captură video

În imaginile preluate de BBC se vede cum o balenă cocoşată apare brusc din apă chiar lângă mica ambarcaţiune de aproximativ 7 metri, pe care o loveşte intenţionat şi o răstoarnă.

De asemenea, pot fi observate cele două persoane aflate la bordul bărcii, care cad în apă. Imaginile au fost surprinsede Colin Yanger, care spune că se afla pe o ambarcaţiune din apropiere, ai cărei ocupanţi au acţionat imediat pentru salvarea celor atacaţi de balenă.

Paza de Coastă a SUA spune că nimeni nu a fost rănit şi a raportat incidentul la Center of Coastal Studies Marine Animal Hotline şi la National Oceanic and Atmospheric Administration.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii