Imagine bulversantă: campion olimpic, dormind pe iarbă, la Paris. Explicația revoltă lumea sportului

Imagine bulversantă: campion olimpic, dormind pe iarbă, la Paris. Explicația revoltă lumea sportului

Francezii au investit o sumă colosală pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Adevărul a arătat aici că din cauza bugetului care s-a tot mărit, foarte probabil, această ediție de la JO va lăsa în urma un dezastru financiar. Și problema e că, în ciuda banilor cheltuiți, sunt probleme mari. Cele mai multe au fost semnalate de sportivii care stau în satul olimpic.

Thomas Ceccon. FOTO: Facebook

Thomas Ceccon. FOTO: Facebook

Aici, au existat plângeri legate de calitatea mâncării, confortul din camere și aglomerația sufocantă. Dacă ultima problemă era inevitabilă, având în vedere că la JO 2024 participă peste 10.000 de sportivi, în schimb, e inadmisibil ca temperatura din camere și paturile de proastă calitate să forțeze un sportiv să-și pună cearșaf pentru a dormi... pe iarbă!

Exact asta a făcut înotătorul italian, Thomas Ceccon (23 de ani), cu două medalii cucerite la Paris: aur la 100 de metri spate și bronz la ștafeta 4X100 de metri. Din păcate, Ceccon n-a putut să se odihnească între aceste curse. Și, într-un final, revoltat de condițiile sale de cazare în satul olimpic, a părăsit incinta camerei și a dormit pe iarbă. Imaginile cu înotătorul italian s-au viralizat și pot fi văzute mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…