Iga Swiatek, și bătută, și huiduită la Wimbledon. Cu ce i-a enervat lidera mondială pe spectatori

Iga Swiatek, și bătută, și huiduită la Wimbledon. Cu ce i-a enervat lidera mondială pe spectatori

Lidera mondială Iga Swiatek a avut o zi de coșmar la Wimbledon. Nu numai că a pierdut în 16-imile de finală, contra Yuliei Putintseva, dar a și fost huiduită de spectatorii din tribune, atunci când s-a întors din pauza de vestiar, unde a stat mai mult decât ar fi trebuit.

Iga Swiatek a ratat șansa de a câștiga Wimbledon. Foto Getty images

Iga Swiatek a ratat șansa de a câștiga Wimbledon. Foto Getty images

Poloneza, de cinci ori câștigătoare a unui turneu de Grand Slam, era favorită la Wimbledon. Însă s-a înclinat cu 3-6 6-1 6-2 în fața sportivei din Kazahstan, care a pus capăt unei serii de 21 de meciuri fără înfrângere a lui Swiatek, care se întindea din luna aprilie.

Putintseva nu trecuse de turul 2 la Wimbledon

Putintseva, numărul 35 mondial, a fost performera zilei de sâmbătă, mai ales că nu depășise niciodată turul al doilea la Wimbledon. „Am fost atât de concentrată să joc rapid și să nu-i dau timp… Mă gândeam în timpul jocului că am mai învins-o pe nr. 1 mondial pe iarbă. Voi [publicul] m-ați readus la viață după primul set, serios. Asta e o nebunie. A fost o energie grozavă din partea voastră astăzi.

De aceea am fost ca un foc, încercând să vă distrez din ce în ce mai mult cu loviturile mele. Luam energie de la voi”, a spus Yulia Putintseva, potrivit The Sun. Putintseva va juca pentru un loc în sferturile de finală cu Jelena Ostapenko, a 13-a favorită și fostă campioană la Roland Garros.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii