Iga Swiatek, rezultat-șoc la Roland Garros. 6-0. 6-0 în 40 de minute și a scăpat de „coșmarul” Halep

Iga Swiatek, rezultat-șoc la Roland Garros. 6-0. 6-0 în 40 de minute și a scăpat de „coșmarul” Halep

Iga Swiatek s-a impus astăzi în optimi la Roland Garros cu 6-0, 6-0 în fața Anastasiei Potapova, bifând cel mai rapid meci din cariera sa. Până acum, un duel cu Simona Halep de tristă amintire pentru ea, era reperul în privința celui mai scurt meci al polonezei în WTA.

Iga Swiatek merge perfect la French Open. Foto EPA EFE

Iga Swiatek merge perfect la French Open. Foto EPA EFE

Numărul unu mondial s-a calificat duminică în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, după ce a executat-o în optimi, 6-0, 6-0, pe rusoaica Anastasia Potapova (41 WTA). Iga Swiatek s-a impus în 40 de minute, timp în care a comis doar două greșeli neforțate.

În 2019, pierduse în 45 de minute în fața lui Halep

Acesta a devenit cel mai scurt meci din cariera polonezei, care, până azi, jucase cea mai rapidă partidă în 2019, chiar la Roland Garros. Dar atunci ea era pe post de victimă, Simona Halep administrându-i un 6-1, 6-0, în doar 45 de minute. Era o perioadă într-o perioadă în care Iga Swiatek făcea primii pași către performanță . De altfel, actualul număr 1 mondial își lua revanșa în fața jucătoarei noastre un an mai târziu, tot la French Open, cu 6-1, 6-2.

Iga Swiatek a fost la 6 minute distanță de cel mai scurt meci din istoria Roland Garros. În finala turneului din 1988, legendara Steffi Graf o învingea pe Natasha Zvereva cu un dublu ”bagel”, în 34 de minute de joc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii