Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO

Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO

Iga Swiatek domină de mai mulți ani autoritar tenisul feminin, chiar dacă ultimele rezultate nu au fost cele așteptate. Eliminată la Wimbledon, în turul al treilea, poloneza are peste 3.000 de puncte avans în clasamentul WTA față de a doua clasată, Coco Gauff și în mod sigur va termina sezonul tot pe primul loc.

Iga Swiatek s-a relaxat la Marea Nordului. Foto Instagram

Iga Swiatek s-a relaxat la Marea Nordului. Foto Instagram

Profitând de pauza dintre Wimbledon și sezonul de hard, care începe în august pe continentul american, Iga Swiatek și-a luat vacanță, pe care a petrecut-o acasă, în Polonia. Surprinzător pentru fanii ei, lidera mondială a postat câteva fotografii în costum de baie, știută fiind discreția pe care o afișează în ceea ce privește viața din afara terenului de joc.

Poloneza a postat fotografii din vacanță. Foto Instagram

Poloneza a postat fotografii din vacanță. Foto Instagram

Iga Swiaatek a dezvăluit că relaxat alături de familia ei, petrecând și câteva zile la Marea Baltică. Jucătoarea de tenis s-a lăsat fotografiată în costum de baie, ipostază rară pentru ea, deoarece, este foarte discretă și își ține departe de ochii curioșilor viața personală. Ea nu a mai postat acest gen de fotografii, nu a fost văzută vreodată în cluburi sau în compania vreunui bărbat, drept pentru care presa internațională banuiește că nu are iubit.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii