Ianis Hagi, singurul botos după victoria României cu Ucraina. Cum a apărut după succesul istoric al tricolorilor

Ianis Hagi, singurul botos după victoria României cu Ucraina. Cum a apărut după succesul istoric al tricolorilor

Naționala a debutat cu dreptul la Euro 2024, având deja șanse bune să se califice în optimile competiției. După 3-0 cu Ucraina, tricolorii au radiat de fericire, așa cum era normal după o victorie surprinzătoare.

Ianis Hagi a vorbit amărât la telefon după meciul cu Ucraina. Foto Adevărul

Ianis Hagi a vorbit amărât la telefon după meciul cu Ucraina. Foto Adevărul

A existat și un nemulțumit, Ianis Hagi, care a făcut notă discordantă față de colegii săi. Dacă aceștia și întreg staff-ul naționalei au venit și chiar ne-au îmbrățișat după succesul istoric , ”Prințul” a ieșit singur către autocar, a salutat scurt, apoi a vorbit la telefon vădit îngrijorat. Trist, a stat minute bune în convorbire, sprijinit de un gard, apoi a urcat în autocar, tot cu telefon la ureche.

Probabil, comportamentul lui Ianis Hagi a fost generat de faptul că în cele 28 de minute cât a jucat cu Ucraina a ieșit în evidență doar în câteva faze în care a reușit să intre în posesia mingii și să o protejeze, în momentul în care adversarii încercau disperați să revină în partidă. Apoi s-a stins, pierzând mingea de 5 ori și rămânând cu zero în dreptul statisticilor sale referitoare la pase cheie sau șuturi spre poarta adversarilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii