Ianis Hagi, salariu tăiat: scoțienii au dezvăluit decizia lui Rangers, la miezul nopții, după discuții dure

Ianis Hagi, salariu tăiat: scoțienii au dezvăluit decizia lui Rangers, la miezul nopții, după discuții dure

Glasgow Rangers a făcut tot posibilul să-l dea pe Ianis Hagi (25 de ani) la o altă echipă, în această perioadă de transferuri, însă planul scoțienilor a eșuat. Și, având în vedere că perioada de mercato în marile campionate s-a încheiat vineri, la miezul nopții, șefii formației din Glasgow au fost nevoiți să stea la masa negocierilor cu Ianis și cu reprezentanții săi.

Ianis Hagi. FOTO: Arhiva Adevărul

Ianis Hagi. FOTO: Arhiva Adevărul

Potrivit rangersnews.co.uk, prin această întâlnire, formația scoțiană a căutat să-și reducă pierderile financiare din cauza rămânerii lui Ianis Hagi la club. Drept urmare, părțile au ajuns la un acord pentru o micșorare salarială, în condițiile în care internaționalul român avea un contract de 1,3 milioane de euro pe sezon. Mult prea mare pentru nivelul actual de la Rangers și pentru un fotbalist cu un randament scăzut, după accidentarea suferită în 2022.

Potrivit presei din Scoția, acum când a acceptat această micșorare salarială, Ianis Hagi va reveni la prima echipă a lui Rangers, sub comanda managerului Philipe Clement. E posibil ca mijlocașul să fie folosit chiar în marele derby cu Celtic, în deplasare (duminică, ora 14.30).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobânzi cămătărești, de 180% pe an, impuse de magistrați statului român, fiindcă întârzie plata salariilor câștigate de un judecător care s-a pensiona…

2 E disperare mare, Rusia își retrage mercenarii „Brigada Ursul” din Burkina Faso și îi trimite să lupte în regiunea Kursk

3 Nicole Kidman spune că scenele erotice din noul ei film au făcut-o să se întrebe „Ce am făcut?”

4 Condamnat în România, Sorin Oprescu se lăfăie în Grecia, la restaurante de lux

5 Momentul în care un urs atacă o mașină pe Transfăgărășan. Animalul mușcă geamul unui pasager