Ianis Hagi, reprimit la Rangers B. Cum s-a răzbunat românul pentru nedreptățile din ultima vreme

Ianis Hagi, reprimit la Rangers B. Cum s-a răzbunat românul pentru nedreptățile din ultima vreme

După ce a fost dat dispărut atât din prima echipă, cât și din a doua a lui Rangers, Ianis Hagi a mai primit o șansă de la antrenorul Philippe Clement. Tricolorul a fost titular într-o partidă amicală pe care Rangers B a disputat-o în compania celor de la Huddersfield Town, care s-a jucat în centrul de pregătire al grupării din capitala Scoției

Ianis Hagi a jucat la națională în 10 meciuri în acest an. Foto X

Ianis Hagi a jucat la națională în 10 meciuri în acest an. Foto X

Iar Ianis Hagi a avut o evoluție excelentă, arătând celor care vor să vadă că locul său nu e pe lista neagră, ci în lotul primei echipe. Internaționalul român a înscris de două ori și a oferit o pasă decisivă în victoria formației sale.

Tricolorul a ieșit în evidență pentru prima dată la golul de 1-0 marcat de echipa lui, când a oferit o pasă decisivă, în urma căreia Curtis a deschis scorul. Huddersfield Town a reușit să revină rapid în joc și a preluat conducerea pe tabela de marcaj în doar 10 minute, iar scorul pauzei era 2-1.

Două goluri pentru Ianis Hagi

Revenirea celor de la Rangers B a avut loc în minutul 76, când Ianis Hagi a executat perfect o lovitură liberă și a restabilit egalitatea. Românul a mai lovit o dată, în minutul 90, aducând victoria echipei secunde a celor din Glasgow: 3-2.

Ianis Hagi este jucătorul din România care trece prin cea mai grea perioadă , după ce antrenorul de la echipa de club nu-l vrea și l-a trimis la formația B a clubului. Deposedat și de numărul 7 pe care îl purta pe tricou, mijlocașul speră să scape de coșmar și ori să-l convingă pe Clement să-l aducă în lotul primei echipe, ori să plece în iarnă, când se deschide perioada de transferuri.

Nu vrea să arunce prosopul

”Românul continuă să lupte pentru cariera lui de la Rangers, strălucind la echipa a doua. Intrat în dizgrațiile lui Clement, Hagi i-a amintit încă o dată că nu vrea să arunce prosopul, ci să lupte pentru a-și salva cariera de la Rangers. S-a aflat că Hagi a fost înghețat din cauza unei clauze din contract, prin care i se mărește salariul dacă mai joacă un meci la echipa mare. Dar, decât să facă scandal, Hagi a rămas un profesionist desăvârșit de-a lungul acestui circ și s-a arătat disponibil pentru echipa a doua", au scris cei de la Football Scotland .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Sex în Duma de stat a Rusiei / Un deputat căsătorit a fost filmat, în birou, în companiei Dianei, o escortă de lux

2 Câteva secrete ale Mossad...

3 Încă o poveste de dragoste din lumea mondenă a ajuns la final

4 O nouă zi, o nouă minciună a lui Mircea Geoană

5 Așa începe să arate „măreția” Rusiei...