Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare

Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare

Ianis Hagi și Elena să căsătoresc astăzi religios pe 14 iulie 2024. Cununia religioasă va avea loc de la ora 15.00, la Biserica Sfântul Visarion din București, iar petrecerea cu 500 de invitați va avea loc pe Domeniul Știrbey din Buftea.

Ianis Hagi și Elena s-au căsătorit civil de Crăciun

Ianis Hagi și Elena s-au căsătorit civil de Crăciun. Foto Instagram

După cununia civilă care a avut loc la sfârșitul anului trecut, chiar de Crăciun, Ianis şi Elena Hagi vor ajunge duminica aceasta la altar. La finalul ceremoniei de la biserică, cei doi vor merge la Palatul Știrbey, unde li se vor alătura circa 500 de invitați. Dacă pentru cununia civilă mijlocașul naționalei a scos din buzunar circa 200.000 de euro, la petrecere participând 400 de invitați, acum suma pe care o va cheltui va fi puțin mai mare.

Oricum, noua familie Hagi nu va ieși în pierdere, pentru că cei care le vor fi alături sunt oameni cu dare de mână. La precedentul eveniment, media ”darului” a fost 3.000 de familie, astfel că Ianis și Elena Hagi au avut un plus de cel puțin 100.000 de euro.

Antena 1 a cumpărat drepturile de difuzare

Nașii lui tinerilor însurăței sunt Andreea și Costel Naciadis, afacerist din Constanța. În premieră pentru România, nunta lui Ianis Hagi va fi transmisă la TV de Antena 1, televiziunea care a cumpărat drepturile și care are exclusivitate pe imaginile de la eveniment. Pentru un asemenea subiect, în general se oferă sume de ordinul a 10.000 de euro.

Cu o zi înaintea evenimentului, Ianis Hagi a declarat că la nunta sa se vor respecta toate tradițiile aromâne, inclusiv folosirea steagului cu care se dansează toată noaptea, numit ”hlambură”. ”Da, cu siguranță. În primul rând, la noi nunta nu se face fără hlambură. Hlambura este steagul cu care dansăm toată noaptea.

Nașii se dau din generație în generație

Se face hlambura cu o zi înainte, se adună doar familia mea, iar apoi la nuntă se dansează cu hlambura. Și apoi ceva ce înseamnă foarte mult pentru noi este și moștenirea nașilor din partea părinților mei. Se dau din generație în generație. Bunici, părinții, copiii și așa mai departe. Așa cum și copiii noștri o să moștenească nașii de la noi. Este o tradiție care contează destul de mult într-o familie”, a declarat Ianis Hagi, la Antena 3.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii