Ianis Hagi, hattrick în Scoția. Fanii lui Rangers, revoltați că șefii clubului vor să-l vândă

Ianis Hagi, hattrick în Scoția. Fanii lui Rangers, revoltați că șefii clubului vor să-l vândă

Ianis Hagi a revenit la Rangers în această vară, după ce în sezonul trecut a fost împrumutat la Alaves. Însă el nu intră în planurile antrenorului Philippe Clement, care l-a scos din lotul primei formații și l-a trimis la echipa a doua.

Ianis Hagi își caută echipă după o evoluție bună la Euro 2024. Foto Sportpictures

Ianis Hagi își caută echipă după o evoluție bună la Euro 2024. Foto Sportpictures

„Dacă face parte din planurile mele? Nu, am avut discuții clare înaintea sezonului cu agenții săi despre acest lucru. Deci, a fost extrem de clar pentru el că ideea era să îl vindem . Asta își dorea și el, deci situația este limpede”, a spus răspicat tehnicianul scoțienilor. Numai că suporterii lui Rangers fac presiuni ca Ianis Hagi să fie adus la prima echipă, mai ales că evoluțiile sale sunt bune.

Internaționalul de 25 de ani a evoluat în două partide verificare ale lui Rangers B, cu Middlesbrough (4-3) și Derby County (5-3). În ultima întâlnire, el a marcat 3 goluri, al doilea dintr-o lovitură liberă a executată direct în vinclu.

Decizie proastă de a-l trimite la echipa a doua pe Ianis Hagi

”Ianis Hagi a reușit un hat-trick pentru Rangers, inclusiv un gol superb din lovitură liberă, iar toți fanii au spus același lucru”, au titrat cei de la Football Scotland. Suporterii trupei de la Ibrox l-au cerut pe Ianis în lotul primei echipe: ”Decizia de a-l lăsa pe Ianis Hagi să putrezească la formația secundă e una dintre cele mai proaste din această vară. Ar îmbunătăți instant prima echipă dacă ar fi în lot” sau ”De departe o variantă mai bună decât Wright, Matondo și McAusland. Nu ar trebui să iasă din prima echipă”, „100% nu ar trebui să plece”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor pe rețelele de socializare.

Ianis Hagi pleacă de la Rangers

Însă transferul lui Ianis Hagi este iminent, scrie presa din Scoția, după ce fotbalistul nostru a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru o despărțire. Impresarii nu i-au găsit echipă, dar e o chestiune de zile până când va fi anunțat numele noii sale destinații. El ar putea ajunge la Trabzonspor, echipă care l-a transferat în această vară și pe Denis Drăguș.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…