Ianis Hagi, din renegat, direct titular la Rangers. Anunț uriaș din Scoția

Ianis Hagi, din renegat, direct titular la Rangers. Anunț uriaș din Scoția

Ianis Hagi a trecut printr-o perioadă groaznică, după ce șefii clubului l-au trimis la echipa a doua a lui Rangers, imediat după ce românul a revenit după împrumutul la Alaves. Tricolorul și-a renegociat contractul cu gruparea scoțiană și antrenorul Philippe Clement l-a reprimit în lot.

Ianis Hagi a jucat în ultima vreme numai pentru naționala României. Foto Sportpictures

Ianis Hagi a jucat în ultima vreme numai pentru naționala României. Foto Sportpictures

Jurnaliștii britanici scriu că Ianis Hagi va fi chiar titular îm meciul de diseară, dintre Rangers și St. Johnstone, programat la ora 22.00. Asta pentru că managerul formației consideră că internaționalul român s-a pregătit bine la echipa B a clubului, dar și pentru că lipsesc mai mulți titulari, din cauza accidentărilor. Decizia lui Clement ar fi deja luată, deși este evident că Ianis nu ar trebui aruncat în luptă după o așa de lungă perioadă de inactivitate la nivel înalt.

Ianis Hagi, reprimit la prima echipă după ce a renunțat la bani

Însă jurnalistul Derek Clark, de la Rangers Review, un apropiat al echipei îl vede titular cu St. Johnstone. „Vestea cea mare din această săptămână este revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă. Titularizarea românului dă, cu siguranță, un impuls echipei și fanilor, iar creativitatea sa va fi utilă împotriva unei echipe St. Johnstone, care, probabil, îi va face viața grea lui Rangers. Philippe Clement trebuie să ia câteva decizii importante în momentul în care Rangers revine în campionat (n.r. formația din Glasgow a jucat în cursul acestei săptămâni în Europa League”, a scris Derek Clark în Rangers Review.

image

Ianis Hagi fusese trimis la echipa a doua în vară și a fost reprimit în lot doar după ce a renunțat la un bonus de 360.000 de euro pe an, pe care l-ar fi activat dacă ar fi jucat meciul cu numărul 100 pentru Rangers. În acest moment, a bifat 99 de partide pentru scoțieni, dar avea o clauză care i-ar fi adus 30.000 de euro în plus pe lună dacă ajungea la borna 100.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu ştiu cine a dat...” / Cum a reacționat Roxana Nemeș după ce a aflat că a fost filmată în timpul unei partide de amor

2 Madalina Pamfile, prinsă de poliție în timp ce conducea haotic, în sectorul 1: fosta asistentă TV a fost încătușată după o reacție agresivă

3 Sean Penn și iubita sa din Republica Moldova, cu 34 de ani mai tânără, fotografiați în aeroportul LAX

4 Cine este Amalia Bellantoni, care a depus contestația la CCR împotriva fostei sale colege Diana Șoșoacă

5 „I-am ajutat suficient pe ucraineni?” Un general român decorat de americani are răspunsul