Ianis Hagi, ce prostie! A luat roșu direct la revenirea la Rangers, după ce reușise o pasă de gol

Ianis Hagi, ce prostie! A luat roșu direct la revenirea la Rangers, după ce reușise o pasă de gol

Coșmarul lui Ianis Hagi părea pe cale de a fi luat sfârșit, după ce conducătorii lui Rangers i-au permis antrenorului Philippe Clement să-l recheme la prima echipă. Însă tricolorul a făcut-o de oaie la prima apariție în acest sezon în tricoul ”albaștrilor”, luând cartonaș roșu pentru o intrare cu talpa la un adversar.

Ianis Hagi. Foto Facebook

Ianis Hagi. Foto Facebook

Internaționalul tricolor a profitat de prima ocazie oferită . Ianis Hagi fost trimis pe teren la pauză, când Rangers conducea cu 1-0 pe St. Johnstone, într-un meci din etapa a 7-a a campionatului scoțian. După doar câteva minute, el și-a adus contribuția la golul 2 al gazdelor: aflat la 35 de metri de poartă, într-o zonă centrală, a pasat cu interiorul către Cerny, care a intrat în careu și a marcat al doilea gol în acest meci.

Când toate lucrurile mergeau perfect, jucătorul român a făcut o mare prostie, din dorința de a arăta cât mai mult. A intrat violent, cu talpa, la un adversar și a primit direct cartonașul roșu (min.79). Ceea ce înseamnă alte etape în care nu va putea să joace, dar și probabil un motiv de neîncredere din partea antrenorului său.

Ianis hagi s-a dus direct cu talpa pe tibia adversarului său și a fost eliminat. Captură TV

Ianis hagi s-a dus direct cu talpa pe tibia adversarului său și a fost eliminat. Captură TV

Ianis Hagi, primit bine la reevenire

Reîntâlnirea lui Ianis Hagi cu suporterii lui Rangers a fost emoționantă. După ce a fost primit cu aplauze de public, prenumele său a fost strigat de crainicul stadionului, iar fanii din tribune a continuat cu numele de familie al fotbalistului. Iar camera care a transmis meciul lui Rangers s-a mutat apoi pe o fană, care a avut un mesaj scris: "Welcome back, Hagi", cu literele colorate în steagul României. Ianis nu mai jucase pentru formația scoțiană de anul trecut.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit...

2 O hartă care dă fiori...

3 Foarte interesante amănunte...

4 Mare dreptate are! / Rareș Bogdan, text de o duritate fără precedent în scandalul Șoșoacă

5 „Totul indică faptul că suntem generația care se va ridica cu armele în mâini pentru a ne apăra țara”