Ianis Hagi, caz de Dosarele X. Antrenorul lui Rangers: „Nu eu l-am trimis la echipa a doua”

Ianis Hagi, caz de Dosarele X. Antrenorul lui Rangers: „Nu eu l-am trimis la echipa a doua”

Ianis Hagi a ajuns la echipa a doua a lui Glasgow Rangers, toată lumea arătându-l cu degetul pe Philippe Clement, antrenorul formației, despre care s-a spus că nu-l mai dorește pe internaționalul român în echipă. Însă tehnicianul scoțienilor a dezvăluit ieri că nu el a luat această decizi, sugerând că a fost dorința jucătorului, care se află în așteptarea unui transfer.

Ianis Hagi se află în așteptarea unui transfer salvator. Foto X

Ianis Hagi se află în așteptarea unui transfer salvator. Foto X

Philippe Clement a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Ross County din etapa a 3-a. Antrenorul lui Rangers a vorbit și despre situația lui Ianis Hagi și a lui Todd Cantwell, care și-a exprimat la rândul lui dorința de a părăsi clubul. Belgianul a fost întrebat despre trimiterea românului la echipa a doua, însă a mărturisit că decizia nu i-a aparținut.

"Nu voi intra în detalii. Pot doar să spun că nu e decizia mea. Vă rog, vreau să vorbim despre jucătorii care sunt implicați acum la Rangers. Putem vorbi despre transferuri în luna septembrie, când se închide fereastra. Avem un meci important cu Ross County", a declarat tehnicianul belgian al lui Rangers.

Ianis Hagi nu intră în vederile antrenorului

Acesta a completat: ”Nu știu nimic despre oferte. Eu nu știu ce oferte vin pentru jucători. Nu sunt interesat de acest aspect, ci sunt preocupat de echipă. Discut cu cei din conducere despre posibile achiziții, dar nu sunt doar eu implicat. Nu este niciun motiv ca eu să știu despre toate ofertele care apar pentru jucători sau ce sume sunt oferite. Nu eu decid partea financiară. Eu aflu doar când transferul este clar”.

Apoi, Philippe Clement a lăsat să se înțeleagă că trimiterea lui Ianis Hagi a fost luată de comun acord, tricolorul rămânând în așteptarea unui transfer care nu mai vine . Dar și că nu mai e cale de întoarcere pentru jucătorul român, care nu va mai intra în vederile sale indiferent de situație. "V-am spus, a fost o discuție clară cu Hagi despre acest lucru înaintea cantonamentului de vară. Todd Cantwell ne-a spus că nu vrea să mai joace în Scoția și că vrea să plece. Deciziile sunt luate pentru mine. Vom vedea dacă vom reuși transferuri care vor fi bune atât pentru ei, cât și pentru club. Până acum, nu a fost cazul", a dezvăluit Clement.

Rapid îl vrea, dar nu și-l prea premite

Singura echipă interesată de serviciile lui Ianis Hagi este Rapid, însă pretențiile financiare ale internaționalului român ar fi prea mari pentru posibilitățile giuleștenilor. „Normal că ni-l dorim pe Ianis Hagi. E unul dintre cei mai buni jucători care ar veni în România. Au fost discuții cu absolut toată lumea, dar vom vedea. Acum nu pot comenta mai mult, nu cred că e momentul. Dacă vom reuși să-l convingem, normal că ne vom bucura foarte mult. Dacă nu, asta este, va trebui să ne reorientăm. Au fost discuții pe toate palierele, cu toată lumea.

Nu vreau să fac o apreciere. Sunt niște lucruri pe care nu e normal să le comentăm în public. În momentul de față nu e un transfer iminent. Vom vedea, trebuie să vorbim cu toate părțile implicate și să ajungem la un acord. Dacă vom ajunge, normal că noi vom fi fericiți”, a spus Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, la Digi Sport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte!

2 „Mi-ați oferit, la prețul de 400.000 de euro, prilejul să-mi sfârșesc cursa vieții împăcat cu mine” / Gabriel Liiceanu, despre amenzile Consiliului Co…

3 E haos peste tot în Rusia / Deținuții au luat mai mulți ostatici într-o închisoare din Volgograd

4 VIDEO „Soldații invizibili” care au bătut rușii în Kursk? Putin vorbește de mercenari SUA

5 Noua eră / Instanța australiană se pronunță într-un caz istoric: Ce este o femeie?