Ianis Hagi, batjocorit de antrenorul lui Rangers. Philippe Clement merge prea departe cu umilirea românului

Ianis Hagi, batjocorit de antrenorul lui Rangers. Philippe Clement merge prea departe cu umilirea românului

Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, are o problemă cu Ianis Hagi, chiar dacă fotbalistul român a rămas la clubul scoțian, renunțând la bani, pentru a-l convinge pe șefii echipei că merită să joace.

Ianis Hagi joacă la națională, dar nu și la Rangers. Foto Sportpictures

Ianis Hagi joacă la națională, dar nu și la Rangers. Foto Sportpictures

Altfel nu se explică de ce belgianul nu-l include în planurile sale pe mijlocașul tricolor și l-a trimis la echipa a doua. Însă umilirea românului merge și mai departe: Ianis Hagi, e out și de la echipa a doua a lui Rangers! Echipa B a scoțienilor s-a impus cu 5-0 în fața celor de la Fraserburgh, într-un meci în care jucătorul nostru a fost lăsat ”pe bară”. O decizie care poate fi considerată chiar batjocoritoare la adresa unui fotbalist care este convocat constant la naționala țării sale, a câștigat un titlu în Scoția și a adunat 16 goluri și 21 de assist-uri în 99 de jocuri la Rangers, scrie DigiSport.

Ianis Hagi nu mai prinde nici echipa a doua

Hagi a făcut pregătirea de vară cu Rangers B și chiar a impresionat în meciurile amicale. Aa făcut-o și la echipa națională, unde a scos un penalty în meciul cu Lituania (3-1), din Liga Națiunilor, într-un moment în care tricolorii păreau că se mulțumesc și cu un egal. Toate aceste lucruri, plus dorința fotbalistului de a rămâne pe Ibrox, nu au fost de ajuns pentru Philippe Clement, care a decis că Ianis Hagi nu mai are loc nici la echipa secundă.

Asta chiar dacă mult voci din fotbalul britanic îi cer să-și revizuiască atitudinea față de un fotbalist valoros . Printre acestea, și a jurnalistului Sky Sports și talkSport Dan Bardell, care l-a atenționat pe tehnicianul belgian că fosta campioană a Scoției nu-și permite să țină ”pe bară” un fotbalist precum Ianis.

”Nu cred că Rangers e în poziția de a avea un jucător atât de talentat în afara lotului, indiferent de motiv. Va fi la club cel puțin până în ianuarie. Aș sugera să fie readus la prima echipă”, a transmis Bardell, citat de IbroxNews.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „O femeie adevărată!” / Imaginile cu Andreea Bănică în bikini la 46 de ani fac furori printre fani

2 Cel puțin 11 morți și mii de răniți, după ce pagerele cu care comunicau membrii Hezbollah au explodat simultan / Incidente similare și în Siria / Isra…

3 Fraților, în ce țară trăim? Un român a construit un bloc, a vândut apartamente, dar nu a declarat nimic la ANAF

4 Apar primele amănunte în cazul misterioaselor explozii ale pagerelor din Liban / Cine a pus totul la cale și cum a fost executat planul

5 „E o moarte fără sens. Peste 20 de ani, nimeni nu-și va aminti de tine” / Un soldat rus își îndeamnă camarazii să nu lupte pe front