„Ianis Hagi are o gheară în suflet”. Mâhnirea decarului României, remarcată de analiștii TV

„Ianis Hagi are o gheară în suflet”. Mâhnirea decarului României, remarcată de analiștii TV

Ianis Hagi a jucat 28 de minute în meciul de debut al României la Euro 2024, câștigat de tricolori, 3-0 cu Ucraina. Și în meciul cu Belgia decarul nostru va fi rezervă și va fi trimis în teren de Edi Iordănescu în momentul în care este nevoie de el.

Ianis Hagi și-a acceptat deocamdată statutul de rezervă lla națională. Foto Sportpictures

Ianis Hagi și-a acceptat deocamdată statutul de rezervă lla națională. Foto Sportpictures

„Îl roade. Dar va veni cum spune și el într-o zi momentul în care va demonstra. Eu, unul, sunt sigur că va demonstra că merită să joace la echipa națională. Ceva în suflet sigur are. Pentru că sunt foarte mulți oameni în jurul echipei naționale a României care consideră că Ianis Hagi n-ar merita să joace. Unii poate au dreptate, dar alții cred că nu au dreptate.

Hagi ori de câte ori a venit la echipa națională a pus suflet și a demonstrat având și rezultate. A marcat goluri la echipa națională. Are o mâhnire și și-o spune la fiecare interviu”, a declarat Bănel Nicoliță, expertul Fanatik.

Ianis Hagi știe că nu poate să joace titular în acest moment

„Fraza asta nu am mai auzit-o ‘Vreau să fiu un coechipier de nota 10 pentru colegii mei’. Pentru mine asta spune totul. El își dă seama că la momentul ăsta nu poate să joace titular , dar coechipier de nota 10 înseamnă și vestiarul și antrenamentul. Dacă era altul cu numărul 10 și nu era titular nu cred că vorbea așa. Dar vezi, Ianis e crescut altfel, într-o familie adevărată de campioni. El simte la momentul de față că nu e titularul de drept al echipei naționale. Chiar dacă are 10 pe spate”, a comentat și fostul fotbalist Vivi Răchită.

Concluzia a tras-o realizatorul emisiunii, Horia Ivanovici: „Are așa totuși o gheară în suflet. În continuare mulți spun că nu sunt unde trebuie că nu e locul meu aici, a declarat. Asta e dovada că îl roade”.

România joacă diseară, de la ora 22.00, împotriva Belgiei, iar formula probabil de start a tricolorilor va arăta așa: Fl. Niță - Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu (Sorescu) - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Man, Drăguș, Mihăilă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii