Iancu Guda, realizatorul emisiunii „Banii în mișcare” încheie colaborarea cu Digi 24 și se mută la altă televiziune

Iancu Guda, realizatorul emisiunii „Banii în mișcare” încheie colaborarea cu Digi 24 și se mută la altă televiziune

Iancu Guda, realizatorul emisiunii ”Bani în mişcare”, se desparte de Digi24 după o colaborare de patru ani.

Iancu Guda părăsește Digi 24 FOTO: Arhivă

Iancu Guda părăsește Digi 24 FOTO: Arhivă

Unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți realizatori tv din România, Iancu Guda, cunoscut pentru emisiunea ”Banii în mișcare”, încheie colaborarea cu Digi24, post pentru care a lucrat patru ani.

Omul care spune că ma avut drept misiune să ajute oamenii și antreprenorii să pună banii în mișcare cu inteligență a anunțat pe Facebook că până la jumătatea lunii septembrie emisiunea consacrată va putea fi urmărită la Digi 24, apoi se va muta la altă televiziune.

”În august am filmat ultimele episoade #BaniiInMiscare @ Digi24, care se vor difuza până la jumătatea lunii septembrie. După 4 ani +1.000 de episoade şi +20.000 minute de educaţie financiară difuzate la TV, online şi radio Digi FM, cred că am schimbat în bine modul în care +100.000 de oameni pun banii în mişcare, prin cel mai lung maraton de educaţie financiară din istoria televiziunii româneşti. Doar un exemplu. Cine a urmărit sutele de episoade despre investiţii şi a profitat de evoluţia BVB BET-TR, a avut un câştig de +200% doar în ultimii 4 ani, triplând avuţia familiei.

Le mulţumesc tuturor partenerilor care au susţinut acest proiect în cei 4 ani: BCR, eMAG, Mastercard, precum şi colegilor din echipa #Digi24 care au contribuit la proiect (management, producător, director artistic, montaj, camere, sunet, lumini, machiaj, vestimentaţie, portar şi parcaj etc.). Vă mulţumim vouă, tuturor celor care aţi urmărit zilnic #BaniiInMiscare, emisiunea având audienta peste medie şi cel mai bun indicator de afinitate.

M-am gândit bine la acest pas … este momentul să merg mai departe, să amplific educaţia financiară la un nivel mult mai mare, să ajutăm cât mai mulţi oameni şi antreprenori să îşi gestioneze banii mai bine, pentru dezvoltarea afacerilor şi creşterea prosperităţii în familie. Vreau să schimb mentalitatea în România, să contribui şi să aduc un impact pozitiv în rândul populaţiei extinse în ceea ce priveşte modul în care ne gestionam banii. De aceea, sunt foarte entuziasmat să anunţ că în următorii ani o să ne putem vedea la TV, online şi radio la unul dintre cele mai mari grupuri media & TV din România”, a scris pe Facebook Iancu Guda.

Potrivit unor surse, Iancu Guda ar urma să activeze în Grupul Intact, la Antena 1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 A recrutat online zeci de bărbați pentru a-și viola soția, după ce a drogat-o. Femeia a fost abuzată timp de 10 ani

2 Adrian Minune, umilit de patronul unui club din Vaslui. „Nu te supăra, ai greșit scena, băiatul meu”

3 Zece deputați din USR, PNL și AUR au anunțat că fac parte din noul Partid DREPT. Vlad Gheorghe (ex-USR), în discuții cu partidul pentru susținere la a…

4 Corina Bud a apărut fără lenjerie intimă la un concert, în fața a zeci de mii de oameni: „Hopa, ce avem noi aici”

5 Europa, 2024... Volkswagen ia în considerare pentru prima oară în istoria sa ideea de a închide uzine auto din Germania