I-a dispărut zâmbetul lui Becali: ghinion teribil pentru FCSB în preliminariile Ligii Campionilor

I-a dispărut zâmbetul lui Becali: ghinion teribil pentru FCSB în preliminariile Ligii Campionilor

Campioana României, FCSB, ar urma să întâlnească formaţia israeliană Maccabi Tel Aviv în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi care a avut loc miercuri la prânz la sediul UEFA de la Nyon (Elveţia).

Gigi Becali. FOTO: Arhiva Adevărul

Gigi Becali. FOTO: Arhiva Adevărul

Dacă va reuşi să treacă în primul tur preliminar de echipa sanmarineză AC Virtus 1964, FCSB va disputa pe teren propriu prima manşă cu Maccabi Tel Aviv, pe 23/24 iulie, returul fiind programat pe 30/31 iulie.

În primul tur preliminar din Champions League, FCSB va juca în deplasare cu AC Virtus 1964, pe 9 sau 10 iulie, în timp ce manşa secundă va avea loc la Bucureşti, pe 16 sau 17 iulie.

AC Virtus, din Acquaviva, a cucerit anul acesta în premieră titlul de campioană a statului San Marino, după ce terminase pe locul secund în 1988.

Maccabi Tel Aviv, posibila adversară din turul secund a bucureştenilor, are în palmares 25 de titluri de campioană a Israelului, ultimul dintre ele cucerit în sezonul trecut.

De asemenea, Maccabi a cucerit de 24 de ori Cupa Israelului şi s-a calificat de două ori în istoria sa în grupele Ligii Campionilor, în sezoanele 2004-2005 şi 2015-2016.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii