„Huiduiți-mă vreme de 5 minute, vă rog!” Ce le-a spus Chris Martin celor veniți la al doilea concert susținut de Coldplay în România VIDEO

„Huiduiți-mă vreme de 5 minute, vă rog!” Ce le-a spus Chris Martin celor veniți la al doilea concert susținut de Coldplay în România VIDEO

Solistul formației britanice Coldplay, Chris Martin, a povestit cum s-a simțit după huiduielile de miercuri la adresa tânărului pe care l-a invitat pe scenă și a cântat o manea. „M-am simțit trist, șocat și vinovat”, a spus vedeta.

UPDATE Joi, 13 iunie 2023, cântărețul de manele Babasha a urcat din nou pe scena Coldplay și a fost aplaudat, de data aceasta.

Miercuri, 12 iunie 2024, solistul Chris Martin l-a invitat pe scenă pe tânărul cântăreț Babasha, Momentul de pe scenă a provocat un val de huiduieli și o dezbatere masivă în societate.

„Ieri m-am simțit trist, șocat și vinovat pentru ce s-a întâmplat. M-am culcat aseară cu gândul că voi sunteți audiența noastră. Și voi ne faceți fericiți. (…) Dar nu pot sta supărat pe audiența noastră”, a transmis publicului solistul de la Coldplay

Dialogul cu publicul a fost reluat joi seara, la al doilea concert de pe Arena Națională. În glumă, Chris Martin a lansat o provocare fanilor de pe stadion.

„Huiduiți-mă vreme de cinci minute, vă rog”. După o secundă de stupoare, stadionul a reacționat și a huiduit. „Huiduitul de azi a fost mai bun decât cel de ieri”, a glumit Chris Martin.

50.000 de oameni au venit și joi, 13 iunie 2024, pe Arena Națională pentru concertul Coldplay din Music of the Spheres World Tour.

În prima seară, Chris Martin a chemat un tânăr român, Babasha, care a cântat o manea. O parte a publicului l-a huiduit copios pe tânărul de pe scenă.

După huiduielile care au umplut Arena Naţională, solistul trupei Coldplay, Chris Martin, care l-a invitat pe manelist în concert şi care l-a acompaniat la clape, în timp ce acestă lălăia ceva cu „Ooo, ooo, îmi plac prea mult ochii tăi/ Ooo, ooo, ce să mă mai fac cu ei", nu a mai interacţionat cu publicul.

Mii de spectatorii au huiduit la concertul Coldplay

Mii de spectatorii au huiduit la concertul Coldplay

Mai mulți spectatori, care au aşteptat cu atâta entuziasm acest concert, au părăsit stadionul înainte de finalul spectacolului, dezamăgiți de supriza neplăcută pe care le-a făcut-o Coldplay.

Primele reacţii au apărut deja pe reţele de socializare: „Fără cuvinte”, „Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay”. Altcineva a învinuit „departamentul de marketing al organizatorului că a lipsit de la orele în care s-a predat despre segmentarea pieţei, focus grup, cercetare de piaţă”. „El e noul Gheboasa?”, s-a întrebat un tânăr. Cel mai supărat a fost un fan, care a scris: "Mi s-a dus tot cheful!"

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii