Huiduieli la concertul Coldplay de pe Arena Naţională. Un manelist a cântat in mijlocul concertului. „Mi s-a dus tot cheful”

Huiduieli la concertul Coldplay de pe Arena Naţională. Un manelist a cântat in mijlocul concertului. „Mi s-a dus tot cheful”

O apariţie pe cât de neaşteptată, pe atât de neplăcută în timpul concertului trupei britanice de rock Coldplay la primul concert susţinut în România în cadrul turneului „Music of the spheres”.

Mii de spectatorii au huiduit la concertul Coldplay

Mii de spectatorii au huiduit la concertul Coldplay

Abia terminase de vorbit solistul trupei, Chris Martin, care spunea că, înainte de acest concert, ştiind că vine în România, a căutat să vadă ce artişti avem aici şi a găsit foarte mulţi pe care îi apreciază, că un cântăreţ de manele (se pare că e vorba despre Babasha) şi-a făcut apariţia pe scenă, încercând să transmită un mesaj: „În seara asta încercăm să spargem niște bariere. În deschiderea concertului au cântat alte 2 trupe anunțate oficial, iar acest moment a avut loc în mijlocul concertului cu o improvizație”.

Şi s-a apucat să cânte în huiduielile publicului.

Primele reacţii au apărut deja pe reţele de socializare: „Fără cuvinte”, „Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay”. Altcineva a învinuit „departamentul de marketing al organizatorului că a lipsit de la orele în care s-a predat despre segmentarea pieţei, focus grup, cercetare de piaţă”. „El e noul Gheboasa?”, s-a întrebat un tânăr. Cel mai supărat a fost un fan, care a scris: "Mi s-a dus tot cheful!"

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii