Horoscopul săptămânii 30 august - 5 septembrie: Provocări și întâlniri surpriză pentru unii nativi. Cine primește bani

Horoscopul săptămânii 30 august - 5 septembrie: Provocări și întâlniri surpriză pentru unii nativi. Cine primește bani

Horoscopul săptămânii 30 august - 5 septembrie anunță zile dificile și provocări pentru unele zodii, întâlniri fructuoase pentru altele și bani pentru o parte dintre nativi.

Pentru Gemeni, urmează o perioadă importantă. FOTO Shutterstock

Pentru Gemeni, urmează o perioadă importantă. FOTO Shutterstock

Astrologul Click! , Lorina, are predicții detaliate pentru următoarea săptămână.

Berbec

Pentru cei care se vor implica activ în afaceri, în această primă săptămână de septembrie, perioada se poate dovedi a fi relativ favorabilă, ci o condiție: să vă concentrați asupra celor mai importante lucruri și să nu vă risipiți puterea și energia cu chestii mărunte sau inutile.

Întâlnirile, atât cele de afaceri, cât și cele romantice, pot fi plăcute și rodnice, astfel că inițiativa în această privință va fi răsplătită. Veți putea realiza contacte importante care să vă inspire, să vă ajute să deschideți noi oportunități. Cu toate acestea, dorința de a vă canaliza numai pe divertisment, petreceri sau aventuri romantice, poate afecta negativ cariera și planurile de afaceri.

Deși, în general, treburile pot avansa activ, vor fi momente când norocul lipsește. Va trebui să vă ocupați mai cu atenție de chestiuni și probleme, în special dacă ele sunt legate de sfera juridică. Este de asemenea important să nu lăsați sentimentele să prevaleze asupra minții, căci altfel, riscați să întâmpinați probleme grave mai târziu.

Taur

Aceste zile pot fi interesante pentru voi și ar trebui să vă așteptați la întâlniri neobișnuite , la oameni deosebiți pe care i-ați putea întâlni în cale, persoane cu greutate în viitorul vostru, care, fie vă vor ajuta în afaceri, fie vă vor deveni prieteni buni.

Dragostea și afectivitatea, impresiile vii și stările emoționale pot încărca această perioadă, mai ales pentru aceia care vor fi activi și mai puțin comozi în viața socială. Ceilalți pot doar staționa de data aceasta și pot rata multe oportunități luminoase. Toate acestea vor aduce o stare de spirit bună, mai mult entuziasm, o scânteie de bucurie și optimism.

Tot dintre voi, sunt oameni care pot obține faimă, succes, ieșiri publice la rampă, magnetism care să aducă fani, adică schimbări pozitive. Așteptați-vă și la bune rezultate din proiecte și investiții, la posibilități de a vă rambursa datorii, la cadouri și oferte.

Cu banii primiți, veți cheltui pentru divertisment, pentru crearea unui mediu frumos și confortabil în jur, pentru vacanțe, călătorii și relaxare.

Gemeni

Urmează o perioadă importantă, axată pe sectorul relațiilor de prietenie și a legăturilor cu frații sau verișorii. Timpul e bun pentru a vă educa și extinde opiniile, pentru a crea legături noi și promițătoare. Persoane pe care le puteți cunoaște acum, s-ar putea să devină parte din rutina voastră sau chiar să aveți tangențe profesionale pe viitor.

O să vă implicați voit simultan în mai multe proiecte financiare interesante, dar ele dau roade doar dacă alegeți să vă concentrați pe cel mult două.

Nu vă imaginați că nu se vor ivi obstacole și că va fi totul lin, cel puțin în prima parte a perioadei,în primul rând pentru că ideile și viziunea voastră despre ceea ce se întâmplă concret, despre cum se cheltuiesc banii, nu îi vor impresiona întotdeauna pe ceilalți. Aveți nevoie de înțelepciune și capacitate de a înțelege oamenii, de a le asculta punctul de vedere și de a abandona unele idei care nu corespund spiritului vremurilor.

Rac

Decanul 1 al lunii septembrie este o perioadă de schimbări serioase și în general pozitive în relațiile cu partenerii. Până pe 3, energia și carisma vor fi la maximum, așa că perioada ar trebui folosită pentru întâlniri și călătorii importante.

După data de 4, relațiile cu ceilalți se vor schimba, ei vor deveni mai exigenți, cu așteptări și pretenții mai mari de la voi. Prin urmare, vi se va cere să aveți relații mai clare și mai formalizate din punct de vedere juridic și va trebui să fiți mai atenți la propunerile venite atât de la superiorii, cât și de la cei dragi. Este necesar să se acorde o atenție sporită cooperării unu la unu, să se stabilească și să se întărească legături vechi și noi.

Zilele pot fi destul de dificile în ceea ce privește relațiile financiare, așa că nu este de dorit să faceți tranzacții, să semnați contracte pentru achiziții majore, investiții, mai ales dacă activează finanțele altora, ale partenerilor în general.

Medical, sunteți vulnerabili la infecții ori răniri. Noroc că sunt trecătoare.

Leu

Totul este un pic haotic și nu prea favorabil pentru sănătate și chestii generale de viață. Graba și încrederea de sine excesivă ar putea duce la răniri, accidente și defecțiuni ale echipamentelor tehnice. Trebuie să se controleze și să evite exploziile emoționale, deoarece voi înșivă ați putea provoca pe ceilalți să deschidă conflicte. E suficientă o scânteie, un motiv nesemnificativ pentru a se ajunge la complicații la scară largă.

Unii dintre voi se vor simți rău din cauza lipsei de vitalitate, a imunității slăbite, altora le vor stagna activitățile în afaceri din cauza lipsei de sprijin din partea celorlalți. Prin urmare, progresul va fi posibil doar prin eforturi personale, răbdare și controlul vigilent.

Problemele la locul de muncă din cauza unui program de lucru încărcat, conflictele și greșelile anterioare nu sunt excluse, așa că trebuie să fiți atenți să nu vă asumați riscuri mari, să nu vă supraestimați forța.

Fecioara

Veți avea suficientă forță pentru a acționa decisiv, dar va exista multă tensiune și haos în afaceri și relații, ceea ce poate anula eforturile multora. Se va cheltui mult timp și energie pentru soluționarea, pregătirea și rezolvarea conflictelor emergente, ceea ce va reduce entuziasmul și dorința de a merge mai departe. Veți reuși să faceți față dacă nu vă dați bătuți.

Prima jumătate a săptămânii favorizează comunicarea promițătoare, oratoria, negocierea cu autoritățile și persoanele competente într-un anumit domeniu, la asta ajutându-vă creativitatea și dezvoltarea talentelor de care dispuneți. Demonstrați-vă cu succes abilitățile organizatorice, faceți față problemelor neașteptate ale gospodăriei și, în ciuda complexității situației, totul o să se rezolve într-un mod organizat.

Nici în cea de-a doua parte a perioadei nu scăpați de provocări, mai ales dacă aveți rate la bancă. Dublarea cheltuielilor cu ele vă stopează implementarea altor obiective.

Horoscopul integral, în Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Următoarea lovitură de stat a lui Putin

2 A murit la 23 de ani, pentru o poză

3 Un american în România / „Problema e că acolo pur și simplu nu ne putem permite să trăim”

4 Consulul Ungariei la București, Vágó Ferenc, a murit pe A1 după ce un camion cu lemne a rupt parapetul și a intrat pe contrasens

5 E disperare mare, Rusia își retrage mercenarii „Brigada Ursul” din Burkina Faso și îi trimite să lupte în regiunea Kursk