Horoscop septembrie 2024. Prima lună de toamnă aduce schimbări majore pentru 3 zodii

Horoscop septembrie 2024. Prima lună de toamnă aduce schimbări majore pentru 3 zodii

Lorina, astrologul Click!, a pregătit horoscopul pentru septembrie. Descoperiți cum va influența prima lună de toamnă destinul celor 12 zodii.

Diplomația poate fi cheia succesului, pentru Gemeni, în septembrie 2024 - Foto Arhivă

Diplomația poate fi cheia succesului, pentru Gemeni, în septembrie 2024 - Foto Arhivă

Astrologul Click! , Lorina, are predicții detaliate pentru prima lună de toamnă, septembrie.

Berbec

Veți fi mai preocupați de proprietatea privată decât de problemele lumii înconjurătoare. Conducătorul zodiei voastre, adică Marte, va trece în zodia Rac. Va activa astfel familia, domiciliul și legăturile cu strămoșii ori cu locurile natale. Veți căuta acolo zona de confort și de protecție a spațiului personal.

Finanțele vor necesita securitate, siguranță și o mână de fier pentru o gestionare pricepută. Va deveni benefic să investiți în voi și în teritoriul personal, acolo unde să fiți proprietari de drept: fie că e vorba de întreprindere privată, de casă, ori familie.

Posibil ca probleme vechi să iasă la suprafață și să vă oblige să vă ocupați de ce n-ați făcut în trecut. Asta înseamnă sarcini și responsabilități în plus față de cele pe care le aveți deja.

Ultima săptămână de septembrie, o puteți însă considera una reușită. Va crește vlaga și potențialul, veți da dovadă de ingeniozitate și de o bună înțelegere a problemelor financiare. Toate acestea, vă vor permite să acționați eficient și să găsiți parteneri care să vă susțină inițiativele.

Sănătatea, va fi influențată mare parte a lunii de poziția Soarelui. Chiar dacă nimic nu deranjează, vă sfătuiesc să acordați atenție corpului. Faceți câteva exerciții simple dimineața și petreceți mai mult timp în aer curat!

Taur

Se pare că la voi, compatibilitatea cu alte persoane va juca un rol cheie în această lună septembrie. Deoarece aspecritățile și tensiunile în relații vor apărea mai clar, devine important cum vă potriviți cu ceilalți cu care vă aflați în contact. Va trebui să identificați cu exactitate partenerii și aliații potriviți, indiferent despre ce tipuri de legături e vorba. Va conta de asemenea și starea voastră. Riscați să întâmpinați numeroase probleme din cauza emoționalității, iritabilității și intoleranței incontrolabile.

Nu veți fi scutiți de probleme în afacerile profesionale. Ele vor fi similare cu dificultățile pe care le-ați experimentat în august. Cel mai probabil, acest lucru va fi legat de probleme financiare. E zona care pot apărea ciocniri și situații conflictuale cu prietenii sau cu persoane care ocupă funcții înalte. Totodată, în sfera socio-politică vor avea loc anumite transformări. Este posibil ca noi legi, regulamente și reguli să fie introduse, iar ele vor afecta într-un fel sau altul cariera și activitățile sociale.

La sfârșitul lunii, volumul de muncă va crește și va trebui nu numai să rezolvați probleme în curs, ci și să vă și angajați în planificarea pe termen lung a procesului de lucru.

Gemeni

Septembrie se caracterizează printr-un nivel scăzut de energie vitală și o mare influență a factorilor astrali care, la rândul lor, pot afecta negativ performanța, motivația și starea voastră psiho-emoțională. Primiți însă ajutor de la univers, dacă vă comportați corespunzător.

Diplomația poate fi cheia succesului. Chiar și cele mai intense negocieri pot duce la un rezultat neașteptat de bun. Nativii elocvenți vor fi cei mai pricepuți în a discuta probleme și a rezolva conflictele. Chiar merită să fiți activi în fluxul de comunicații, să răspundeți la timp la apeluri și scrisori, să emiteți documentele atunci când trebuie. Atenție, căci printre interlocutori, poate exista un adversar cu care va trebui să găsiți un limbaj comun și un compromis! Subiectul disputei poate fi legat de metode, strategii, bani, proprietăți.

Abia în ultimele zece zile ale lunii, energia pozitivă va crește semnificativ și va liniști apele tulburi. Aceea o pot numi o perioadă mai reușită și mai productivă.

Eclipsa de Lună poate aduce la lumină niște lucruri vechi neclare. Dar asta nu înseamnă că veți bate din palme. Indiferent ce va răscoli energia eclipsei, să țineți minte că atunci când o ușă de închide, alta este deschisă pentru voi!

Rac

Marte va ajunge-n zodia voastră, stârnindu-vă simțul proprietății și al posesiunii. Și nu va fi vorba doar de bani, ci și de oamenii dragi sau chiar de idei și propriile concepte la care vi se pare că cineva atentează.

Vă veți confrunta cu multă agitație, veți depune multă energie în acțiuni, dar rezultatele s-ar putea să nu fie suficient de pozitive. Relațiile cu ceilalți pot fi problematice din cauza neînțelegerii reciproce și a dezbinării. Dacă veți fi activi și întreprinzători, veți depăși orice dificultate și veți reuși să rezolvați cu succes ori măcar cu pierderi minime problemele.

Dacă sunteți în litigii, probleme juridice vechi vor rămâne și acum pe ordinea de zi,iar aici pot apărea situații neplăcute, se pot complica lucrurile.

Posibil ca luna aceasta să călătoriți mai mult decât în ultima perioadă. Acest lucru poate fi legat atât de probleme de muncă, cât și de probleme personale sau de familie.

Din punct de vedere al sănătății, aveți grijă la răceli și viroze! Plămânii și bronhiile vor fi cele mai vulnerabile. Ale voastre sau ale mamei, care poate necesita ajutorul vostru.

Emoțional-afectiv, veți dedica mult timp rudelor, vă veți întâlni cu prietenii, poate la voi acasă, iar după 23 septembrie, chiar veți ieși.

Leu

Și voi, ca de altfel toate zodiile, veți experimenta o oarecare scădere a vitalității și energiei, precum și o instabilitate a stării psiho-emoționale. Asta nu înseamnă că n-ați putea beneficia în mod pozitiv de schimbările care se vor ivi. Pentru asta, va trebui să ieșiți în lume, să vă faceți noi cunoștințe, să faceți noi propuneri sau programări. Adică să vă faceți publicitate în mod eficient și să vă prezentați altora ideile, bunurile și serviciile.

Septembrie este o perioadă de cooperare eficientă, așa că pentru a atrage fluxuri financiare, veți avea nevoie de partener sau de un întreg grup de oameni cu gânduri și preocupări similare. Orice veți întreprinde are nevoie de interacțiune cu oamenii. Doar așa, planurile pe termen lung vor fi promițătoare. E vorba de contracte, acorduri, angajare, demararea unui proiect comun, organizarea unui grup sau alte activități sociale, ce țin de comunitate.

Afectiv, în cuplu se pot ivi tensiuni legate de bani. Legăturile solide le vor traversa fără alte probleme. Dar pentru cei aflați în divorț, totul se va complica și va trebui să faceți concesii.

Pentru o stare bună de sănătate, va trebui să nu vă epuizați la serviciu.

Dacă vreți să slăbiți câteva kilograme, nimic nu vă împiedică. Puteți alege o dietă echilibrată , iar cu perseverență, ea va da roade.

Fecioara

Cu Soarele pe semnul vostru, în septembrie sunteți ceva mai avantajați în raport cu alții. Primele două decade din lună, vă va fi mai ușor să faceți față influențelor negative din exterior.

Până pe 9 septembrie, aveți ocazia de a finaliza lucrările începute anterior, a semna acte și documente deja discutate. Munca pe care o făceați singuri poate fi terminată la timp și cu succes. Cu toate acestea, vă sfătuiesc să nu vă obosiți excesiv, să vă încetiniți activitatea din când în când, pentru a vă odihni. O idee bună ar fi să plecați în vacanță, să aveți grijă de treburile personale, să dedicați timp propriei persoane și celor dragi.

Pe cei care-și vor aniversa ziua, îi sfătuiesc ca în preajma ei, să păstreze calmul, să economisească resursele și energia, să nu-și facă griji pentru fleacuri. Contrar, astfel de stări se pot manifesta regulat de-a lungul unui an de-acum încolo.

În ultima decadă de septembrie, ar trebui să fiți mai reținuți, evitând aroganța și îngâmfarea. Relațiile cu partenerii pot deveni dificile. Ca urmare, chiar și cea mai mică greșeală de ambele părți poate duce la o despărțire. Nu reacționați exagerat la orice comentarii, nu vă ofensați și fiți mai îngăduitori!

Pentru detalii complete despre horoscopul lunii septembrie 2024, vizitați Click! .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce e pe litoral / Mașini răsturnate, plaje devastate și sute de pompieri mobilizați

2 De la București la Brașov, pe autostradă. Când ar putea fi gata drumul de mare viteză

3 „Profită că nu înțelegem alfabetul lor” / Pățania unor români care și-au petrecut vacanța în Grecia

4 O expertă româncă din SUA propune o soluție care i-ar opri pe ruși să mai atace Ucraina. „Mă tem că mulți vor să-i pună pe masă viitorul”

5 Găștile criminale au aruncat vestul Europei în haos: cocaină, răpiri, tortură și asasinate la comandă